Subsidieaanvraag

STICHTSE VECHT > Donderdag 2 maart is de deadline voor het eerste kwartaal van dit jaar om een subsidieaanvraag in te dienen bij het Cultuurfonds Stichtse Vecht. Iedereen met een goed creatief, muzikaal of cultureel plan kan vier keer per jaar een aanvraag indienen. Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel is niet nodig! Kijk voor het aanvraagformulier of een informatieve handleiding op www.cultuurfondsstichtsevecht.nl.


Brandweer

BREUKELEN >  'Sta jij ook in vuur en vlam voor het brandweervak?', met die tekst hopen de brandweervrijwilligers in Breukelen nieuwe collega's te vinden. Dinsdag vielen er valentijnskaarten in de bus met de oproep om te komen naar de open avond op 20 februari. 'Voor wie geen kaart heeft gehad maar wel interesse heeft; iedereen is welkom maandag tijdens de informatieavond,' verduidelijkt postcommandant Tim van Dommelen. Op de open avond kunnen mannen en vrouwen tussen de 18 jaar en 50 jaar kennismaken met de vrijwillige brandweer. Het is mogelijk om tijdens een ‘speeddate' vragen te stellen aan de postcommandant over hoe je vrijwilliger kunt worden. Daarnaast is er een aantal oefeningen waarmee je kunt ervaren hoe het is. 'Want brandweer is vooral doen.' De open avond is maandag 20 februari van 20.00 tot 21.30 uur in de kazerne aan de Brouwerij 5. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar voor vragen is Tim van Dommelen bereikbaar via t.van.dommelen@vru.nl.


Aardbeving

MAARSSENBROEK > De opbrengst van de Bridge-drive voor Het Goede Doel in 't Schuurtje gaat naar Giro 555. De volgende bingo's zijn op zaterdag 25 febr. en op 25 maart en de volgende bridge-drive is op zaterdag 8 april. Voor de bridge-drive kunt u zich opgeven bij Ben Bloemen 06-51053146.