Cultuurcafé

MAARSSENBROEK > Op 9 maart is er weer een cultuurcafé voor iedereen betrokken bij de kunst en cultuur in Stichtse Vecht. Deze keer zijn ze te gast bij het jeugdpunt in Second Base in Maarssenbroek (1e etage boven zwembad Safari). Ze starten om 20.00 uur met een (korte!) toelichting lopende zaken van de cultuurmakelaar. Daarna spreken ze elkaar over de plannen, ideeën en vragen onder genot van een hapje en een drankje. Aanmelden graag via cultuurmakelaar@vecht.nl.


Meezingen

MAARSSENBROEK > De meezing top10 zangdienst wordt voor de vijfde keer georganiseerd in kerkcentrum De Ark in Maarssenbroek. Er is een keuzelijst gemaakt van 100 populaire christelijke meezingliederen en de keus wordt op zondagavond 26 februari bekendgemaakt en gezongen in de zangdienst. De muzikale begeleiding is in handen van de gospelgroep Ameezingband en voorganger Erick Versloot uit Woerden zal een aantal liederen begeleiden op het orgel. De zangdienst begint om 19.00 uur maar kom gerust 10 minuten eerder want de gospelgroep zal vooraf een tweetal schitterende liederen spelen. Toegang is gratis maar er is een collecteschaal voor zangdiensten. 


Dronken

MAARSSENBROEK > Een dronken man heeft een aantal inwoners van de wijk Zebraspoor zondagavond flink laten schrikken. Hij bonsde bij diverse woningen op de ruiten. Ook viel de man een bezorger van Picnic lastig bij zijn bezorgingen. De gewaarschuwde politie moest uiteindelijk ingrijpen. De man was ronduit dronken en had geen vaste woon- of verblijfplaats volgens de politie. Hij was de weg kwijt naar het station en zocht hulp. De politie heeft de man uiteindelijk naar het station gebracht, zonder melding te maken van verdere sancties. Het is ook niet bekend waar de man dan naartoe wilde.