Snertconcert

OUD-ZUILEN > Op zondag 5 maart is er om 16.00 uur een Snertconcert op Slot Zuylen van het strijkkwartet van het Utrechtsch Studenten Concert én saxofonist Aina Font. Het snertconcert is een oude traditie op Slot Zuylen en wordt sinds jaar en dag georganiseerd door de Vereniging Vrienden van Slot Zuylen. Na een concert van anderhalf uur staat in een andere ruimte van het huis alles klaar voor een lekkere kom erwtensoep en een drankje. Op de site van Slot Zuylen kunt u kaarten reserveren.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen. Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: M. v. Egmond: 93, G. Worm: 88. Klasse A: J. den Boer: 85, J. v. Egmond - v. Asselen: 90. Klasse D: Y. Gür: 82. Klein Kaliber Karabijn (KKK). Hoofdklasse: N. Looyenga: 94, M. Schoon: 94. Klasse A: P. Bijma: 84, M. Kaashoek: 86, F. Roefs: 80, Chr. Timmerman: 54. Klein Kaliber Pistool (KKP). H. Blokzijl: 66, G. Degen: 84, E. v. Dommelen: 70, M. Sloeserwij: 72. Luchtpistool. D. Reimus: 78.


Schaken

BREUKELEN > Het schaken voor leerlingen van de basisschool in Breukelen gaat verder op maandag 6 maart. De kosten zijn 12,50 euro voor 5 lessen in totaal (!) bij de eerste les te betalen. Het maximale aantal is 12 leerlingen en de minimumleeftijd is 7 jaar. Er zijn al 9 inschrijvingen, dus meld je snel aan. De lessen worden gegeven op 5 opeenvolgende maandagen van 16.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum Over Noord door de ervaren schaakleraar Cees Samsom. Aanmelden ceessamsom@online.nl met vermelding van leeftijd en ervaring. 


Hospitium 

VLEUTEN > Zaterdag 18 maart is er een Open Dag in het Johannes Hospitium Vleuten van 11.00 tot 14.00 uur met een korte rondleiding, u kunt informatie vragen en er zijn lekkere hapjes gemaakt door eigen vrijwillige koks. Ook als u geïnteresseerd bent om te werken als vrijwilliger bent u van harte welkom om langs te komen. Van 12.00 – 13.00 uur zal de coördinator vrijwilligers informatie geven.


Sjoelen

VREELAND > De demonstratie van de mondiale sjoeltopper Wim Voorbij smaakt naar meer. Bijna 30 Vreelanders kwamen op zijn lezing af in het dorpshuis, in het kader van Vreeland, het gelukkigste dorp van Utrecht. En uiteraard werd er ook volop gesjoeld. Kijk de video op www.varnws.nl. De komende weken wordt er in huiselijke kring in Vreeland een aantal sjoelsessies georganiseerd. Aanmelden via info@broccori.nl.


Spelletjes

BREUKELEN > Zondag 12 maart van 13.30-15.30 uur is er in Wijkcentrum Over-Noord een leuke middag met spelletjes, een gezellig praatje en koffie of thee met iets lekkers. U kunt rummikub of scrabble spelen, maar sjoelen kan ook. Heeft u thuis een spel dat u graag speelt, neem het gerust mee. Deelnamekosten 2,50 euro (koffie en thee inbegrepen). Aanmelden via activiteiten@over-noord.nl of binnenlopen.