Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG) Klasse H: A. van tt Hoff: 91 mk 531, M. Sloeserwij: 85, GJ Worm: 78. Klasse A: J. den Boer: 86. Klasse B: B. Bolderdijk: 72, J. Kaashoek: 76. Klasse D: P. Wallaart: 66, T. Gúr: 55. Klein Kaliber Pistool (KKP) A. van ’t Hoff: 81 mk 469. Klein Kaliber Karabijn (KKK) C. pap: 87, M. Schoon: 88, P. Bijma: 88, Chris Timmerman: 42.


Bridge

MAARSSEN > Bij de bridgeclub SeniorenbridgeMaarssen (SBM) kunnen zich weer nieuwe mensen aanmelden. Wij zijn een gezelligheidsclub waar je als beginnend en gevorderd speler hartelijk welkom bent. Je betaalt geen contributie maar een bijdrage per keer. Wij spelen gedurende het hele jaar. Er wordt gespeeld op dinsdagochtend in De Vondel aan de Vondelstraat in Maarssen. Inlichtingen bij Nel Bredewoud tel. 06-26486901,


Vredegoed

TIENHOVEN > Streekmuseum Vredegoed houdt op zaterdag 11 maart een vrijwilligersinformatie-middag. Tussen 13.00 en 16.00 uur bent u welkom om geïnformeerd te worden over de mogelijkheden bij Vredegoed als vrijwilliger aan de slag te gaan. Welkom op 11 maart aan de Heuvellaan 7, 3612 BA Tienhoven/Oud-Maarsseveen. Meer info bij: r.vanalphen@vredegoed.nl.


Oculi

BREUKELEN > Op zondagavond 12 maart om 19.00 uur is er in de Pauluskerk een Choral Evensong. Rondom de lezingen uit 1 Korinte 10 en het Evangelie volgens Johannes 4 klinken de Preces en Responses, het Magnificat en Nunc Dimittis van George Dyson (1883 – 1964) en het indrukwekkende ‘Nolo mortem peccatoris’ van Thomas Morley (1577 – 1602). De Cantorij van de Pauluskerk o.l.v. Arnoud Heerings verleent medewerking. Voorganger in deze viering is ds Bram-Willem Aarnoutse. Voor wie stilte zoekt, en inspiratie, staan de deuren van de Pauluskerk op deze derde zondag in de Veertigdagentijd, zondag ‘Oculi’ (‘Ogen’), gastvrij open.


LTV Breukelen

BREUKELEN > Op zaterdag 1 april bestaat tennisvereniging LTV Breukelen 60 jaar! En dit zal niet ongemerkt voorbij gaan. Zo vindt er die dag als kick-off van het jubileum een clinic plaats voor de jeugd en volwassen leden door de KNLTB samen met de trainers van CTO. Aansluitend zal die middag in een mooi versierd clubhuis met aandacht voor de tennishistorie van LTV Breukelen het jubileumjaar officieel worden geopend door het glas te heffen met wethouder Sport Karin van Vliet. Samen proosten we op een mooie toekomst van onze club, om daarna nog gezellig met elkaar te borrelen en mooie herinneringen op te halen tijdens de reünie! Uiteraard volgen er gedurende het gehele jaar nog vele activiteiten en toernooien voor jong en oud die een extra feestelijke invulling gaan krijgen. Lijkt het jou ook leuk om erbij te zijn ? Of wil je kennismaken met de club en een keertje komen tennissen? Dat kan! Iedereen is bij LTV Breukelen van harte welkom. Stuur gerust een mail naar jubileum@ltvbreukelen.nl