Voorzijde vanaf de Corridor, met rechts de gemeentewerf en Kansis Groen en in het midden het circulaire ambachtscentrum met een overkapping.
Voorzijde vanaf de Corridor, met rechts de gemeentewerf en Kansis Groen en in het midden het circulaire ambachtscentrum met een overkapping.

Schetsontwerp nieuw afvalscheidingsstation Stichtse Vecht bekend

Nieuws

BREUKELEN > De gemeente Stichtse Vecht zet zich in voor de doelstelling ‘Van afval naar grondstof’. Er komt één afvalscheidingsstation voor de hele gemeente aan het einde van bedrijventerrein Breukelerwaard. Inmiddels is het schetsontwerp hiervoor bekend.

Meer dan alleen een afvalscheidingsstation

In de afgelopen maanden is samen met de huidige werknemers van de milieustraten, de Gemeentewerf en Kansis Groen gewerkt aan een schetsontwerp voor het afvalscheidingsstation. Dit ontwerp is inmiddels gedeeld met de betrokken partijen en de ondernemers van bedrijvenpark Breukelerwaard. Naast een plek om je afval te scheiden, vind je hier straks een circulair ambachtscentrum.

Hoe gaat het eruit zien?

Hieronder vind je een impressie van het schetsontwerp van het afvalscheidingsstation. Het gebied daaromheen (De Corridor) verbeteren we zodat je als bewoner straks lopend, fietsend en met de auto veilig je afval wegbrengt. In nauw overleg met de ondernemers van bedrijvenpark Breukelerwaard wordt de nieuwe inrichting uitgewerkt.

De voorzijde van het afvalscheidingsstation vanaf het Shell-verzorgingsstation, met in het midden de milieustraat en links het gronddepot.

We informeren je, als toekomstige gebruiker van het nieuwe afvalscheidingsstation, over de voortgang via onze nieuwsbrief en website. Heb je naar aanleiding van dit schetsontwerp ideeën of suggesties? We nemen inhoudelijk waardevolle reacties mee in het voorlopig ontwerp. Meer informatie lees je op Stichtsevecht.nl/afvalscheidingsstation.