Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 88, A. v.’t Hoff: 91, M. Sloeserwij: 78, G. Worm: 88. Klasse A: J. den Boer: 87, E. v. Dommelen: 93, J. v. Egmond - v. Asselen: 79, M. Haars: 90. Klasse B: B. Bolderdijk: 71, J. Kaashoek: 78. Klasse D: P. Wallaart: 65. Klein Kaliber Karabijn (KKK). Hoofdklasse: C. Pap: 94, M. Schoon: 88, M. Schulpen: (meesterkaart) 483, hoogste korps: 88. Klasse A: H. Blokzijl: 88, Chr. Timmerman: 73. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 80. Luchtpistool. D. Reimus: 86.


Tulband

MAARSSENBROEK > Rondom de paasdagen is er de actie met de paastulbanden bij De Ark. U kunt ze per twee bestellen voor 10 euro en dan ophalen in De Ark op zaterdag 1 april tussen 10.00 en 12.00 uur. De opzet is dat u er 1 koopt voor uzelf en 1 voor een ander die om welke reden dan ook wel een extraatje kan gebruiken bijv. door ziekte, verlies of eenzaamheid. Uiteraard bent u geheel vrij dat in te vullen. U kunt ze weer bestellen in de webshop van De Ark: www.ark-acties.nl. Opbrengst van de actie is voor de stichting ALS en De Ark.


ZOA

STICHTSE  VECHT > In de week van 27 maart tot en met 1 april collecteren vrijwilligers in diverse plaatsen in gemeente Stichtse Vecht voor stichting ZOA. Deze noodhulporganisatie helpt miljoenen vluchtelingen in hun eigen regio. De opbrengst van de collecte wordt ingezet op plekken waar de nood, door een oorlog of natuurramp, het hoogst is. Meer 

op www.varnws.nl bij Lezers-nieuws


Inloopmiddag

MAARSSENBROEK > Zondag 26 maart is er weer een gezellige inloopmiddag voor senioren in De Ark in Duivenkamp. De aanvang is 14.00 uur. De dames van De Zonnebloem zijn ook weer aanwezig voor de begeleiding van de senioren. Naast een praatje worden er ook spelletjes gedaan. Van harte welkom. Informatie: Mario van Dijk 06-16077338.


Passie

MAARSSEN > Op 1 april is er een koor-en samenzang moment in de dorpskerk van Maarssen. De uitgevoerde liederen zullen in het teken staan van Passie en Pasen. Dit met medewerking van het Chr. Gem. koor Excelsior uit Kockengen o.l.v. Wim de Penning. We beginnen om 19.30 uur, het programma zal ongeveer 1 uur duren. De toegang is gratis, er is wel een collecte.


Pasen

BREUKELEN > Op woensdag 29 maart om 20.00 uur is er weer een Breukelen Zingt-avond in de Pieterskerk in het teken van de tijd naar Pasen. De koorzang wordt verzorgd door Christelijk Gemengde Zangvereniging Excelsior uit Kockengen o.l.v. dirigent Wim de Penning. Het monumentale Bätz-orgel wordt bespeeld door Bert Elbertsen en Kees de Bruin speelt op de piano. De leiding van de avond is in handen van Ds. Frank Schneider, die ook de korte meditatie verzorgt. De toegang is vrij. Wel is er een collecte bij de uitgang.