Afbeelding
(foto cita.nl

Lopen, huppelen en rennen voor het nieuwe klimrek. Leerlingen WereldKidz Bolenstein zetten sponsorloop op touw

Nieuws

MAARSSEN > WereldKidz Bolenstein organiseert een sponsorloop op vrijdagochtend 31 maart om geld in te zamelen voor een duurzaam klimrek op het nieuwe schoolplein bij Kindcentrum Harmonieplein. “Wij betrekken de kinderen graag bij het inzamelen van de nog ontbrekende € 4.500 voor het klimrek vertellen Jacqueline Sturkenboom (schoolleider), Eva van Kempen en Anne Hoogstraten (beiden bestuur oudervereniging). 

Alle leerlingen, van kleuter tot en met groep acht, zullen hun beste beentje voorzetten tijdens de sponsorloop in de ochtend van vrijdag 31 maart. Rondom de tijdelijke lokatie van school, de Troelstrastraat in het dorp, rennen, huppelen of wandelen alle leerlingen dan naar vermogen. De trottoirs zullen die ochten kort oranje kleuren, van de ruim 250 kinderen die in hun school shirt hun rondjes lopen! In de dagen voorafgaand aan de loop verzamelen de leerlingen hun sponsoren. Opa’s, oma’s, andere familieleden en goede vrienden kunnen eenvoudig via sponsor.school hun steentje bijdragen aan deze wens van de kinderen. 

In actie voor schoolplein

Kindcentrum Harmonieplein (foto cita.nl) is de nieuwe thuisbasis voor onder andere de leerlingen van WereldKidz Bolenstein. De leerlingen kunnen niet wachten tot ze verhuizen later dit voorjaar. ‘Kinderen spelen graag buiten en een leuk schoolplein is goud waard’, aldus de organisatie. Naast de sponsorloop zamelen de kinderen ook met andere ludieke acties geld in. 

social media: https://sponsor.school/WereldKidz-Bolenstein-klimrek/donate