Paasbingo

VREELAND > Maandag 3 april is er een paasbingo in het dorpshuis te Vreeland (Fetha 16). Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom, rond 14.00 uur gaat de bingo van start. Er worden acht rondes gespeeld en na de bingo is er nog een loterij. Deelname is 7 euro voor twee bingoboekjes en twee consumpties (koffie of thee) met iets lekkers. De loterij lootjes zijn 0,50 euro per stuk. De laatste ronde is voor een mooie hoofdprijs. Wie naast iemand zit die 'BINGO' roept voor de volle kaart, krijgt de inmiddels welbekende buurman/buurvrouwprijs.


Fietstraining

MAARSSEN > Vanaf maandag 3 april start WTC Maarssen weer met de jaarlijkse introductie fietstraining. 8 wekenlang wordt er een training gegeven voor de beginnende of herintredende fietser op gebied van techniek, voeding, fietsen in een peloton, maar vooral het plezier (her)ontdekken in het fietsen. Voor meer informatie ga naar de website www.wtcmaarssen.nl of stuur een mailbericht naar training@wtcmaarssen.nl en anders neem contact op via nummer 06-46863469.


Biljarten

MAARSSEN > BVL-1 wint met 5-2 van Auit-4. Dave Tjoeng speelde een ongelukkige partij die Dave met 3 caramboles verschil in de 29e beurt verloor van Ferry Nap. Tony Monkel haalde de eerste BVL punten binnen door in 45 beurten te winnen van Arie v Leeuwen. Kees Radings maakte er 5-2 van door Herman Buscher in 32 beurten te verslaan. BVL-2 wint met 5-2 van Aquit-3. Erik v Rhee speelde een prima partij tegen Sjaak v Voorden die Erik in de 21 beurt won al kwam Sjaak slechts 4 caramboles te kort. Laurens Niekerk won in 33 beurten van Bram Hart wat 4-0 betekende. Adri Stolker vergat er 7-0 van te maken en verloor op 1 carambole tekort van Sven v/d Pank.


Witte Kerkje

BREUKELEN > Zaterdag 8 april, in het weekend van Pasen, vindt het Kidscrew-concert plaats in 't witte kerkje in Breukelen (Dillenburgstraat 8, Breukelen). Dit concert is speciaal bedoeld voor kinderen en belooft een geweldige middag vol muziek, zang en plezier te worden! Het concert is uitgevoerd door Kidscrew groep van 4 tot 6 jaar. Het programma is speciaal samengesteld voor kinderen van alle leeftijden en belooft een feest te worden in het teken van Pasen. Het Kidscrew-concert vindt plaats op 8 april om 15.00 in 't witte kerkje in Breukelen. (Dillenburgstraat 8, Breukelen). Toegangskaartjes zijn beschikbaar via thepassion40daagse.nl.


Zuilen

ZUILEN > Op 1 januari 2024 is het precies 70 jaar geleden dat Utrecht de gemeente Zuilen voor een groot deel annexeerde. Daar wil het Museum van Zuilen graag bij stilstaan. Daarom organiseert het museum op 7 januari 2024 een reünie, maar alléén voor mensen die Zuilen in hun paspoort hebben staan. Het belooft een bijzondere bijeenkomst te worden! Geef uw belangstelling door aan info@museumvanzuilen.nl onder vermelding van 70 jaar of bellen met 06-20565655. Het Museum van Zuilen is verhuisd naar de Schaverijstraat 13, op de eerste etage van de Werkspoorfabriek De toegang is gratis.