Afbeelding
Bibliotheek SV

Op het Oefenplein in de Bibliotheek Stichtse Vecht kunt u oefenen met foto’s overzetten

Gemeente

MAARSSENBROEK > U heeft mooie foto’s gemaakt op uw mobiele telefoon, maar wilt deze bewaren op uw computer. Of u wilt ze meesturen met een e-mail naar familie of vrienden. Maar hoe gaat dat in z’n werk, het overzetten van foto’s?

Elke dinsdagmiddag Oefenplein

Op het Oefenplein in de Bibliotheek kunt u oefenen met het overzetten van uw foto’s naar de computer. Iedere dinsdagmiddag is er tussen 14.00 en 16.00 uur een Oefenplein in de Bibliotheek Maarssenbroek. De komende week, dinsdag 30 mei, is er speciaal aandacht voor het overzetten van foto’s naar de computer en het aanmaken van mappen op uw computer, waarin de foto’s bewaard kunnen worden.

Maar u kunt ook binnenlopen met al uw andere computervragen. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig die u op weg helpen. Het Oefenplein is er voor alle inwoners van Stichtse Vecht, u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. En u kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig.

Bent u digistarter?

Bent u digistarter en wilt u beginnen bij het begin? Ook dan bent u van harte welkom op het Oefenplein. Samen met de vrijwilligers op het Oefenplein kijkt u wat u graag wilt leren. Voordat u het weet heeft u weer iets nieuws geleerd.

Neem bij voorkeur uw eigen opgeladen laptop, tablet of mobiele telefoon mee. Ook een koptelefoon of oortjes zijn handig. Heeft u geen eigen laptop? Dan kunt u oefenen op een laptop van de Bibliotheek.

Tot ziens op het Oefenplein!

De Bibliotheek Maarssenbroek, Bisonspoor 237, dinsdag 14.00 – 16.00 uur. Of kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/oefenplein.