Tennis

MAARSSENBROEK > Nu de meeste competities zijn afgelopen kunnen voetballers, hockeyers en andere sportievelingen hun ritme op peil houden door bij LTCM mee te doen met de Zomerchallenge. Gedurende drie maanden kunnen zij aan de in het groen gelegen banen aan het Maarssense Boomstede onbeperkt vrij tennissen voor maar 35 euro. Ook kunnen zij meedoen met tennistoernooien, bijvoorbeeld met de LTCM Open die half augustus wordt gespeeld. De Zomerchallenge wordt afgesloten met wat gezelligheidswedstrijden. Nadere informatie en aanmelden kan via www.ltcm.nl onder Zomerchallenge.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: A. v.’t Hoff: 91. Klasse A: J. den Boer: 87, P. v. Dommelen: 91. Klasse B: B. Bolderdijk: 65, J. Kaashoek: 74. Klasse D: P. Wallaart: 65. Klein Kaliber Karabijn (KKK) Hoofdklasse: N. Looyenga: 90, M. Schoon: 90, M. Schulpen: 89. Klasse A: H. Blokzijl: 74, M. Kaashoek: 77, Chr. Timmerman: 59. Klein Kaliber Pistool (KKP) G. Degen: 64, L. Delput: 78, A. v.’t Hoff: 86, M. Sloeserwij: 66. Luchtpistool (LP) D. Reimus: 83.


Spelletjes

BREUKELEN >  Op 11 juni om 13.30 uur bent u van harte welkom in wijkcentrum Over Noord in Breukelen om gezellig een spelletje te komen spelen. Rummikub, Scrabble, Backgammon en een sjoelbak zijn sowieso aanwezig. Heeft u thuis een spel dat u graag speelt, neem het gewoon mee, er is vast wel iemand die het leuk vindt om mee te doen. Kosten 2,50 euro, een kopje thee of koffie met iets lekkers is inbegrepen. Aanmelden kan via activiteiten@over-noord.nl of door 11 juni om 13.30 uur binnen te lopen aan de Vrijheidslaan 4 in Breukelen.


Boekenmarkt

BREUKELEN > Boekhandel Louis Tinner en Winkeliersvereniging Breukelen organiseren een boekenmarkt in het centrum van Breukelen op zaterdag 17 juni. Op de Kerkbrink, tussen de terrassen, kun je terecht voor tweedehands boeken in alle genres en prijsklassen - van leesvoer voor de vakantie tot schaarse titels voor je verzameling. Voor muziekliefhebbers is er ook een gevarieerd aanbod van lp's en cd's. Boekverkopers uit heel Nederland bieden onder meer literatuur en thrillers, kinderboeken en strips, boeken over de regio, kookboeken en boeken over kunst, geschiedenis en wetenschap. 'Als je van lezen houdt, vind je altijd iets van je gading op een boekenmarkt,' vertelt organisator Jochen van Barschot van Reizende Boekhandel Louis Tinner. 'Of je nou op zoek bent naar die laatste paar Suske en Wiske's die je nog niet hebt, een deel uit de Grijze Jager-serie, een biografie van Bruce Springsteen of een boek over Jugendstilkunst: dikke kans dat het op een van de vele kraampjes met boeken voor je klaarligt.' En het allerleukste? 'Dat is een boek vinden waarvan je niet wist dat je het zocht.' De boekenmarkt is op zaterdag 17 juni op de Kerkbrink in Breukelen van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.