Auto-inbraken

UTRECHT > Lage Weide waarschuwt bedrijven en werknemers voor auto-inbrekers. De laatste tijd zijn de criminelen vooral actief op parkeerplaatsen bij sport- en horecagelegenheden op het grote bedrijventerrein tussen Utrecht en Maarssenbroek. ‘Dus ga jij na het werk nog even sporten, borrelen of een hapje eten? Neem waardevolle spullen mee de auto uit! Zie je een verdachte situatie op heterdaad? Bel 112!’, aldus het Parkmanagement Lage Weide. 


Speeltuin

DE MEERN > De gemeente gaat de speeltuin aan de Anna Jacominaplaat opknappen. Het werk begint op 25 maart en duurt 1 week. Ze richten de speeltuin in met natuurlijke speelelementen zodat kinderen hun eigen fantasie kunnen gebruiken als ze hier spelen. Er komen een speeltoestel voor kleine kinderen in speelzand, heuveltjes met een paar struikenverlaging met palen erover en 2 grote keien. Er staat al een haag. Deze krijgt een grotere opening. Zo maken ze de speeltuin beter bereikbaar en beter te zien. Ze planten een extra wilgenboom in de hoek aan het water.


Fietsenstalling

UTRECHT > De fietsenstalling Jaarbeursplein heeft last van lekkages, omdat de trappen bij het Stadsplateau niet waterdicht zijn. Vanaf 2 april tot en met eind september gaat de gemeente dit oplossen. Helaas betekent dat tijdelijk herrie, stof en minder fietsparkeerplekken. Zeker zijn van een plek? Zet uw fiets dan in de fietsenstalling Knoop om de hoek.


Station

MAARSSEN > De lift en roltrap bij station Maarssen werken weer. Ook heeft de gemeente een opruimactie gehouden en een groot aantal verkeerd gestalde fietsen weggehaald. Lees meer op 

www.varnws.nl bij Nieuws