Paralympisch kampioen en ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport, Jetze Plat, krijgt de eerste 'La Vuelta nijntje' uitgereikt tijdens de wielerbeurs Bike MOTION BENELUX in de Utrechtse Jaarbeurs.
Paralympisch kampioen en ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport, Jetze Plat, krijgt de eerste 'La Vuelta nijntje' uitgereikt tijdens de wielerbeurs Bike MOTION BENELUX in de Utrechtse Jaarbeurs. Michiel Maas.

Speciale nijntje knuffel voor La Vuelta Holanda en Fonds Gehandicaptensport

Sport

UTRECHT > De organisatie van La Vuelta Holanda verkoopt een speciale nijntje-knuffel. De opbrengsten van het iconische Hollandse pluche zal volledig ten goede komen aan Fonds Gehandicaptensport. 

Nijntje is speciaal voor de Ronde van Spanje, die deze zomer met drie etappes start in Utrecht, 's-Hertogenbosch en Breda, gehuld in de rode leiderstrui van La Vuelta. Behalve de knuffel maakte de organisatie van La Vuelta Holanda ook de rest van het officiële La Vuelta Holanda merchandisepakket bekend. Er zijn nijntje-fietsbellen te koop en kleinere nijntje-poppetjes in de diverse truien van de Ronde van Spanje. Maar er zijn ook La Vuelta Holanda tassen, koffiebekers, pennen, steutelhangers en bidons.
Interimage is de officiële merchandisepartner van La Vuelta Holanda. Het bedrijf uit Woerden heeft veel ervaring met grote wielerrondes. Het was ook bij de start van de Tour de France in 2015 leverancier van de fanartikelen. Alle artikelen zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd door Interimage, dat werkt met het gouden ecolabel van Ecovadis. De zonnebril van La Vuelta is zelfs gemaakt van tarwe stro en biologisch afbreekbaar.
Voor wielerfans is het officiële wielershirt van La Vuelta Holanda een heus collectorsitem. Vandaag is de webshop van La Vuelta Holanda opengesteld. Daar zijn alle producten te zien en te koop.

Start La Vuelta in NederlandLa Vuelta a España gaat in 2020 op vrijdag 14 augustus van start in de stad Utrecht met een ploegentijdrit. De tweede en derde etappe zijn op 15 en 16 augustus, waarbij het peloton door de provincies Utrecht en Noord-Brabant fietst. De organisatie van deze eerste etappes van de Ronde van Spanje is in handen van de drie steden Utrecht, Breda en ’s-Hertogenbosch en de provincies Utrecht en Noord-Brabant.


Fonds GehandicaptensportFonds Gehandicaptensport is het trotse goede doel van La Vuelta Holanda. Fietsen is in Nederland met de paplepel ingegoten. Voor vele Nederlanders is bewegen en sporten de normaalste zaak van de wereld. Helaas is zelfstandig sporten niet voor iedereen een mogelijkheid. Fonds Gehandicaptensport heeft de droom om sport voor iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis mogelijk te maken.  

Afbeelding
Buitenplaats Kameryck organiseert voor het tweede jaar op rij gratis lunch voor ouderen Ondernemend
Afbeelding
Lokale oorlogsgeschiedenis komt tot leven tijdens Open Joodse Huizen en Huizen van Verzet in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Nieuwe borden bij UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies, ook Fort Maarsseveen en Fort Nieuwersluis Nieuws
Afbeelding
Vrije School Utrecht betovert met schitterend koorconcert in de grote zaal in TivoliVredenburg Lezersnieuws
Julia van Uden van het Amadeus Lyceum draagt op 4 mei een door haarzelf gemaakt gedicht voor tijdens de dodenherdenking in Vleuten.
Dichter bij 4 mei 'nieuw' onderdeel dodenherdenking Vleuten Nieuws
Afbeelding
Expositie Nico Koster op Buitenplaats Doornburgh, unieke serie foto's Vrije tijd
Afbeelding
Cultuur19 maakt programma Zingende Beelden bekend Nieuws
Afbeelding
Fit en gezellig; 3 wandelgroepen in Leidsche Rijn Vrije tijd
Afbeelding
Lions Vleuten koken voor bewoners van ZOMO Vrije tijd
Monique Becking van Platvorm Vrij Parkeren overhandigt 1200e poster aan CDA-fractie
CDA Utrecht steunt Platform Vrij Parkeren Nieuws
Afbeelding
Kindertriathlon Leidsche Rijn zoekt vrijwilligers Sport
Afbeelding
Denk mee over wonen in Utrecht, nu en in de toekomst Nieuws
Afbeelding
Utrecht op zoek naar extra plekken voor asielzoekers door Spreidingswet Nieuws
Afbeelding
Winnaars 1e Doublette toernooi Henk Koet en Frans de Wilde. Sport

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws