Afbeelding
Owner

Uitverkoop met grote kortingen op A-merk E-bikes bij Bigline

Ondernemend

REGIO > Wil jij ook een goede elektrische fiets voor een goede prijs? Dan kun je tot en met 8 maart terecht op de e-bike uitverkoop bij Bigline in Utrecht. In de grootste fietsenwinkel van Nederland kun je gratis en vrijblijvend jouw nieuwe e-bike uitproberen. Letterlijk alle e-bikes worden afgeprijsd met honderden euro’s, oplopend tot wel €700,- korting. Prijzen beginnen vanaf €899!

Bij de uitverkoop kunnen alle e-bikes direct uit de winkel worden meegenomen met een flinke korting. Hieronder vallen zowel elektrische fietsen met lage instap, heren e-bikes, transport e-bikes, sportieve e-bikes als elektrische vouwfietsen en bakfietsen. Alles mag weg tijdens deze uitverkoop!

Welke e-bike past bij mij?

Voor iedereen die nog nooit een elektrische fiets heeft uitgeprobeerd, maar wel willen weten of het bij hen past: geen probleem! Bij Bigline kun je op het indoor fietspad elke e-bike uitproberen die je maar wilt.

Soms kan het best lastig zijn om een geschikte e-bike te vinden. De adviseurs van de fietsenwinkel Bigline helpen je met veel passie bij het maken van de juiste keuze. Hierbij letten ze vooral op wat voor fietser u bent, wat uw smaak is en welke prijs-kwaliteitsverhouding het beste bij u past.

Echte aanraders zijn de Qwic Premium MN7 HS11 en de Qwic Performance MA11 Speed, winnaar van de AD fietstest. Maar ook als u op zoek bent naar een ander type e-bike, is er bij Bigline nog meer dan genoeg keuze uit verschillende typen en modellen.

Waarom een e-bike bij Bigline?

Fietsenwinkel Bigline ligt precies tussen Utrecht en Maarssen in en is via de A2/A12/A27 zeer goed bereikbaar. Moet je echter van verder komen, dan is het zeker het ritje waard! In de winkel van 6000m² heb je niet alleen onwijs veel keuze, maar ook zeer kundig personeel om je te helpen bij het vinden van een geschikte e-bike. Er zijn veel soorten elektrische fietsen in diverse prijsklassen. Evengoed, zijn alle fietsen geselecteerd op kwaliteit. De XL-fietsenwinkel heeft ook nog eens een restaurant waar u koffie en een heerlijke lunch kunt krijgen.

Vriendenkorting

Ken je iemand anders die wel een e-bike kan gebruiken, maar zelf niet langs kan komen tijdens de leegverkoop? Haal een kortingsbon (€100!) voor e-bikes op in de winkel en maak een ander blij!

Wil je op de hoogte blijven van de uitverkoop? Volg de Facebookpagina Bigline, of bekijk de fietsen alvast online op www.bigline.nl

Adres

Ambachtsweg 2, 3542 DG Utrecht

Openingstijden

Ma t/m vrij: 10:00-18:00

Za: 10:00-17:00

Zo: 12:00-17:00

Afbeelding
Gemeente Utrecht onderzoekt oprichting van een eigen warmtebedrijf Nieuws
Afbeelding
De Ronde Venen is een nieuwe fietsroute rijker: de Burgemeestersroute Lezersnieuws
Afbeelding
Estafettestaking bereikt midden van het land CNV: Vrijdag acties in Metaal & Techniek regio Utrecht op Lage Weide Ondernemend
Monitoren en bijstellen van het slootwaterpeil
Provincie Utrecht stelt subsidie beschikbaar voor innovatieve ideeën in de landbouw Nieuws
Afbeelding
Explosie vannacht bij een woning aan de Willem Frederik Hermansstraat in Leidsche Rijn Nieuws
Nieuwegracht 201,
Zaterdag 29 juni 2024: Open Tuinendag Utrecht Lezersnieuws
Fort Nieuwersluis sluit tijdelijk voor publiek Nieuws
Mark de Haas (Minkema College), Martijn van der Kroef (Pouw Vervoer) en Tijmen Smit (Kalsbeek College)
Kalsbeek en Minkema gaan voortaan samen met de bus Ondernemend
Afbeelding
Expositie van 564 ansichtkaarten van Harmelen in het Dorpshuis Vrije tijd
Afbeelding
Veroordeling voor jongen uit De Meern, die eigen moeder neerstak met mes Nieuws
Afbeelding
Open Rotaryavond Rotaryclub Maarssen Breukelen Digitaal en divers: symbiose of botsing? Lezersnieuws
Afbeelding
Jongste Olympische sport groots(t) in Utrecht Olympische status in 2028 tekenend voor de ontwikkeling van flag football Sport
Afbeelding
Hulpdienst van WIL in je buurt, mensen samen brengen Gemeente
Afbeelding
Utrecht legaliseert thuiswerken voor sekswerkers Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws