Afbeelding

Restaurant DeZusters bezorgt diner aan huis tijdens sluiting vanwege coronavirus

Ondernemend

MAARSSEN >  Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zal restaurant DeZusters van 20 maart tot en met 5 april een diner aan huis aanbieden.

De chefs verzorgen van vrijdag t/m zondag de Dinerbox, een pakket met daarin een volledig menu bestaande uit verschillende gerechten om met elkaar te delen. De box bevat uiteraard producten van de vaste, lokale leveranciers van het restaurant, zodat ook zij in deze periode een steuntje in de rug krijgen. De Dinerbox kan worden bezorgd of worden afgehaald bij DeZusters op Buitenplaats Doornburgh.

S ervice voor gasten, steun in de rug voor de horeca en leveranciers 

De maatregel om publieke gebouwen voorlopig te sluiten betekent een grote aanslag op iedereen die werkzaam is binnen de keten van de horeca. Buitenplaats Doornburgh en restaurant DeZusters willen zich tijdens deze periode graag inzetten voor de medewerkers en de leveranciers van het restaurant. Het aanbieden van de Dinerbox is een manier om als restaurant te blijven functioneren, personeel aan het werk te houden en de voorraden te gebruiken. Chef Niels van Zijl: “Wij proberen met de Dinerbox de leveranciers, producenten, onze eigen organisatie én onze gasten een hart onder de riem steken. Met deze box willen wij, net zoals in ons restaurant, de symboliek van het collectieve kloosterleven in ere houden. In deze tijd van sociale afstand hopen wij met deze box de mensen thuis te verbinden, door ze te stimuleren met elkaar rond de tafel te gaan en de verschillende gerechten te delen.”

De Dinerbox: gerechten om te delen

De Dinerbox bevat o.a. een wilde paddenstoelenpizza met geitenkaas, een spies van varkensvlees of oesterzwammen en een tiramisu met koffie-kombucha. De ingrediënten komen veelal van lokale leveranciers, zoals Lindenhoff, PigMe, Elegast, Geertje’s Hoeve en Brouwerij De Vecht. Ook is het mogelijk om een voorgerecht en/of dranken aan de Dinerbox toe te voegen. Wanneer mensen voor de tweede keer een box bestellen, kunnen de chefs het menu voor hen aanpassen. De Dinerbox kost 20 euro per persoon en kan worden besteld via de website van DeZusters.

Andere manieren om het restaurant te ondersteunen

Er zijn nog meer manieren om ons restaurant te ondersteunen in deze onzekere periode, bijvoorbeeld door een geplande reservering te verplaatsen naar een later moment, of door een cadeaubon óf een Dinerbox te bestellen voor vrienden of familie. DeZusters heeft om deze reden de agenda op de website verruimd tot het einde van het jaar. De cadeaubonnen van het restaurant zijn te bestellen zonder reserveringskosten, waardoor deze in prijs zijn verlaagd van 80 naar 75 euro.

Praktische informatie Dinerbox Datum: vrijdag t/m zondag, van 20 maart t/m 5 april Bestellen: vanaf 19 maart, via de bestelmodule op www.dezusters.nl

Dieetwensen: kunnen bij bestelling worden aangegeven Bezorging: adres en gewenst tijdstip kunnen bij de bestelling worden aangegeven

Afhalen: op reservering bij restaurant DeZusters, Buitenplaats Doornburgh, Diependaalsedijk 17, 3601 GH Maarssen. 

Bezorgen: in regio Maarssen – Breukelen – Vleuten – Leidsche Rijn – Utrecht Zuilen en Overvecht.

Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws
Afbeelding
Lezing over de Utrechtse sportgeschiedenis in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn Vrije tijd
Afbeelding
Koningsdag vier je in Leidsche Rijn Centrum! Ondernemend
Afbeelding
Resto VanHarte kookt voor de buurt én voor gemeenteraadsleden in het bedrijfsrestaurant Woonin Lezersnieuws
Afbeelding
600.000 euro voor groene, gezonde en klimaatbestendige initiatieven Ondernemend
Afbeelding
600.000 euro voor groene, gezonde en klimaatbestendige initiatieven Nieuws
Afbeelding
Buurtagenda's een succes, ook in Terwijde Nieuws
Vrijwilligers van JEF en de brandweer in Brazzerie Abrona
Helden in het zonnetje gezet, vrijwilligers en brandweermensen Vleuten en De Meern Lezersnieuws