Afbeelding

Video Deelnemers gezocht: SBS6 tv aflevering in Leidsche Rijn

Lezersnieuws

LEIDSCHE RIJN >  De tv serie Green Make Over gaat 1 aflevering opnemen in stadsdeel Leidsche Rijn/De Meern/Veldhuizen. Thema: mobiliteit! Hiervoor worden nog deelnemers gezocht.

Wie o wie woont er in Leidsche Rijn/De Meern/Veldhuizen en heeft thuis 1 of meer auto's en wil 2 maanden lang deelnemen aan een mobiliteitsproef (via een app gratis gebruik van een deelauto, deel e-bike, OV etc)? 

Het tv progamma wil dan je ervaringen op camera vastleggen. Zie de oproep van programmamaker Gwen Jansen (woonachtig in Leidsche Rijn sinds 20 jaar) in het filmpje.

Het betreft een proef waarbij je via 1 handige app al jouw reizen kan plannen en je eenvoudig combinaties van vervoermiddelen kan boeken om van A naar B te reizen. De app helpt je te kiezen tussen verschillende mogelijkheden om van deur tot deur te reizen en geeft je informatie over alle vervoersmiddelen: (deel)auto's, openbaar vervoer, (deel)fietsen en taxi's. De app biedt je actueel reisadvies gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en vookeuren. Ook je eigen vervoersmiddelen doen mee.

Green Make Over wil kijken in hoeverre mensen in het steeds groter groeiende Leidsche Rijn bereid zijn om voor andere vormen van mobiliteit te kiezen dan dat ze nu standaard doen als ze een auto voor de deur hebben staan. Zelf doet programmamaker Gwen ook mee als fervent autorijder en inwoner van Leidsche Rijn.
In totaal worden 3 personen/gezinnen/stellen gezocht..

Indien je wordt uitgekozen, dan zorgt de redactie er gedurende de proef voor dat er een deelfiets en deelauto dichtbij jouw huis staan. Ook nemen het programma de kosten van het gebruik van de vervoersmiddelen via de app voor onze rekening (tot op bepaalde hoogte). Het enige dat ze ervoor terugvragen is dat je regelmatig over je ervaringen vlogt en zij jou/jullie ook periodiek met de camera mogen volgen om o.a. te gebruiken in de tv serie Green Make Over dat vanaf 18 oktober weer op SBS6 uitgezonden gaat worden.

De opnames plannen we in overleg met elkaar in. Uiteraard binnen de mogelijkheden en richtlijnen van het RIVM en de overheid. In totaal volgen we je 2 á 3 dagen.

Interesse? Meld je dan binnen 3 weken aan via info@greenmakeover.nl en geef aan waarom je zou willen meedoen, hoe belangrijk de auto voor jou/jullie is, hoeveel km je per jaar rijdt en voor welke doeleinden je de auto inzet. Stuur een filmpje of foto's van jezelf/jullie en je auto('s) mee. Dit kan je gewoon met je telefoon doen. Vergeet niet je adres, emailadres en telefoonnummerKijk op www.greenmakeover.nl voor meer informatie.

Het Gebouw, tegenover Madridstraat in LRC
Utrecht wijst 36 jonge monumenten aan, ook in Leidsche Rijn Nieuws
Afbeelding
Gratis huiswerkbegeleiding in buurtcentrum De Pijler Vrije tijd
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
Bouw van de Centraalbrug in Woerden begint volgende week Nieuws
Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws
Afbeelding
Lezing over de Utrechtse sportgeschiedenis in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn Vrije tijd
Afbeelding
Koningsdag vier je in Leidsche Rijn Centrum! Ondernemend
Afbeelding
Resto VanHarte kookt voor de buurt én voor gemeenteraadsleden in het bedrijfsrestaurant Woonin Lezersnieuws