Afbeelding
VV De Meern

Actie Sportclubs voor de Voedselbank Vleuten De Meern en Leidsche Rijn groot succes

Nieuws

DE MEERN > De actie van diverse sportclubs voor de Voedselbank voor Vleuten. de Meern en Leidsche Rijn afgelopen weekend was een groot sicces

'Fantastische eindscore! Er zijn in totaal 250 kratten met houdbaar voedsel ingezameld! Daarnaast is er € 3.700,- aan donaties binnengekomen! We willen iedereen bedanken voor hun vrijgevigheid en de hulp die we de afgelopen dagen hebben mogen ontvangen. Dank aan alle samenwerkende sportverenigingen en de Praktijk van Fysio van Leeuwen voor het beschikbaar stellen van hun locatie.  Samen zijn we sterk', zo stat op de site van VV De Meern

Eerder bericht

DE MEERN > De coronacrisis heeft hard toegeslagen. Het heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. Zo zijn er b.v. tot 1 juni geen georganiseerde sportactiviteiten mogelijk. Erg vervelend voor sporters.

Maar er speelt nog meer. Uiteraard de gezondheidsproblemen. Veel mensen komen daarnaast ook in de financiële problemen door werkloosheid of afnemende inkomsten als zelfstandige. Dit zorgt er voor dat er een grote toestroom van mensen is, die een beroep doen op de Voedselbank. Helaas heeft de Voedselbank Vleuten/De Meern/Leidsche Rijn grote moeite om voldoende voedsel binnen te halen. Concreet: de Voedselbank heeft nog voor twee weken voedsel!
Er komen wekelijks ruim 150 huishoudens bij de Voedselbank. Dit aantal zal naar alle waarschijnlijk nog flink gaan groeien.

Vanuit meerdere verenigingen in Vleuten/De Meern/Leidsche Rijn willen wij een handje helpen. Op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 april staan wij  tussen 14.00 en 19.00 uur bij Fysio van Leeuwen op Zandweg 86 in de Meern klaar om voedsel in te zamelen. Vooral houdbaar voedsel is belangrijk. We hopen op een grote opbrengst. Dus kom langs en steun de Voedselbank.

 Uiteraard houden we ons aan alle voorwaarden die door het RIVM worden gesteld. Er is beperkte parkeergelegenheid, dus kom vooral lopend of met de fiets. Lukt het niet om langs te komen en wilt u toch voedsel doneren? Dan komen wij het halen. Neem dan even contact op.  Eelco.Koot@hu.nl

 Een financiële bijdrage is ook van harte welkom. Deze kan worden overgemaakt aan V.V. De Meern, NL12RABO0341454486 o.v.v. Actie Voedselbank. Aan het einde van de actie maken wij dit geld dan over naar de Voedselbank.

 Tevens willen wij iedereen vragen deze actie bekend te maken via social media.

Deze actie wordt ondersteund door de besturen van V.V. De Meern, PVCV, Desto, UVV, MHC Fletiomare, Watervlo en LTC Vleuten De Meern.

De gespreksleiders op de bijeenkomst
Krachtig ouder worden in Stichtse Vecht, praat vandaag over morgen Nieuws
Een taxatie van gouden of zilveren sieraden kan u verrassen.
Goud Inkoop Bus komt weer langs in de regio Ondernemend
Afbeelding
PAS-melders krijgen prioriteit in Utrechtse stikstofbank Nieuws
Afbeelding
400 jaar Broederschapshuisjes en dat wordt gevierd Nieuws
Afbeelding
Bijzonder moment in restauratieproces: Utrechtse Dom krijgt échte wijzerplaten terug Nieuws
Informatie
LbnK organiseert de wielertoertocht Gerard Vianen Classic op Hemelvaartsdag 9 mei 2024 Vrije tijd
Afbeelding
Bestuurders Hollandse Plassen-gemeenten slaan handen ineen met samenwerkingsconvenant Nieuws
Afbeelding
Succesvol Schoolhockeytoernooi 2024 bij HC Rijnvliet Sport
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten sluit 'Muziek-is-de-Basis!'-project groots af leerlingen maken muzikale wereldreis met DJ Nieuws
Afbeelding
Koningsdag in Vleuten met vrijmarkt Nieuws
Afbeelding
Utrecht lanceert meetlat voor nieuwe economie met biodiversiteit en circulaire economie Nieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie door volleybalvereniging UVV-Sphynx Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws