Afbeelding
Christiaan Hofland

Het rijk alleen voor winnaars actie Play-in

Ondernemend

LEIDSCHE RIJN > Natasja Klassen was de gelukkige winnaar van de exclusieve facebookactie van de Play-in The Wall. Samen met haar man en drie kinderen hadden zij een hele middag het rijk alleen in de grootste indoorspeeltuin van Europa.

Het nieuws sloeg in als een bom. Finn, Casper en Sophie, de drie kinderen van Natasja waren dolblij toen ze hoorden dat zij waren geselecteerd om op Bevrijdingsdag te komen spelen in Play-in The Wall in Utrecht. Met je gezin het rijk alleen hebben in een XXL-familiepark is een droom voor veel mensen. Het gezin van Natasja had een hele middag de exclusieve beschikking over alle trampolines en andere kinderattracties. Natasja: “We hebben het ontzettend leuk gehad. De kinderen vonden het helemaal geweldig dat ze de hele ruimte voor zichzelf hadden. We kijken terug op een heerlijke middag!".

Unieke ervaring
Play-in, de indoorspeeltuin in The Wall Utrecht, is zoals alle recreatieparken in Nederland gesloten vanwege de maatregelen tegen het Coronavirus. Om kinderen in deze stressvolle tijd toch een unieke speelervaring aan te bieden opende Play-in haar deuren voor één gezin. Door middel van een winactie op Facebook konden gezinnen zich aanmelden om deze unieke belevenis mee te maken. Bijna 300 mensen deden mee met deze actie, met als gelukkige winnaars de familie Klaassen.

Herkansing Facebookactie
Vorige keer meegedaan maar niet gewonnen? Niet getreurd. Door het grote succes van deze actie heeft Play-in besloten om nog één gezin te selecteren. Via de Facebookpagina van Kids-in kun je onder het bericht laten weten waarom jouw gezin het verdient om deze unieke belevenis mee te maken. Uiteraard is alles weer Coronaproof schoongemaakt. Climb-in is vanwege veiligheidsmaatregelen gesloten.

Play-in The Wall
In Play-in is voor de hele familie iets leuks te beleven. Kids-in is een bijzondere speeltuin met een onderwaterthema, waar de kinderen zich uren kunnen vermaken terwijl vader en moeder in de Beachbar genieten van het uitzicht. Er zijn glijbanen en diverse attracties. Voor de kleinsten is er een peuterspeelhoek.
Jump-in is met een oppervlakte van meer dan 3000m2 aan trampolines een van de grootste trampolineparken van Europa. Met geschakelde trampolinevelden, dodgeball, highperformance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane biedt Jump-in jong en oud een unieke ervaring.

Over The Wall
Het retail- en leisure centrum The Wall ligt tegen Leidsche Rijn aan, een van de grootste nieuwbouwlocaties van Nederland. Het centrum ligt centraal en is goed bereikbaar aan de A2, afslag 7. Op het parkeerdek is meer dan voldoende parkeergelegenheid; de eerste 2 uur parkeren is gratis.

Bij The Wall kun je terecht voor alles op het gebied van elektronica, sport en beweging, speelgoed en entertainment. Retailers die in The Wall zijn gevestigd zijn Amac, Mediamarkt, BCC, Decathlon, Daka, Toychamp, Mantel en Maxaro. Daarnaast zijn er vestigingen van Doppio, FoodExplore en McDonalds en heeft The Wall met Play-in de grootste indoor speeltuin van Europa.

Bezoek voor meer informatie www.thewall.nl en https://play-inutrecht.nl/

Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten sluit 'Muziek-is-de-Basis!'-project groots af leerlingen maken muzikale wereldreis met DJ Nieuws
Afbeelding
Koningsdag in Vleuten met vrijmarkt Nieuws
Afbeelding
Utrecht lanceert meetlat voor nieuwe economie met biodiversiteit en circulaire economie Nieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie door volleybalvereniging UVV-Sphynx Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws
Afbeelding
TheWeeknd op de Fabrique in Maarssen, een nieuw lifestyle festival waar je geïnspireerd wordt Ondernemend
Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Maak kennis met Bridge! Vrije tijd
Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Jongeren brengen wervelende show Podium Takeover in Podium Hoge Woerd Nieuws
Afbeelding
In Between Café Leidsche Rijn voor inspiratie naar leuke baan Nieuws