Afbeelding

De Vrijstaat gaat weer open

Nieuws

LEIDSCHE RIJN > Vanaf 11 mei kan De Vrijstaat een deel van haar activiteiten hervatten. Het gaat om:

Voor beide programma’s geldt dat deze plaats zullen vinden in de buitenlucht* en we ons strikt aan de hygiëneregels zullen houden. Dat betekent:

Houd altijd 1,5 meter afstand tot anderen. Dit geldt niet voor kinderen (t/m 12 jaar) onderling.Was je handen voor en na de activiteit.Schud geen handen en geef geen high fives.Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden).Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten.

Ouders worden door de desbetreffende kunstvakdocent geïnformeerd over de exacte startdatum, het aangepaste programma en eventuele bijzonderheden.

Vanaf 1 juni zal de KunstKeet worden hervat**. Ook is het vanaf die datum mogelijk om op afspraak Radio Vrijstaat te bezoeken. Voor deze bezoeken geldt:

Er kan 1 gezin tegelijkertijd deelnemen aan een Vrijstaat-activiteit. Dit betreft ouders en kinderen die bij elkaar in huis wonen.Er is plek voor max. 6 bezoekers.Kom alleen met een reservering.Kom op de afgesproken tijd, maximaal 5 minuten van tevoren.De Vrijstaat-workshopbegeleider houdt 1,5 meter afstand tot de bezoekers.Voor aanvang van de activiteit wassen/desinfecteren alle bezoekers hun handen.De bezoekers volgen de aanwijzingen van de Vrijstaat-workshopbegeleider op over de corona-maatregelen.Na afloop van de activiteit desinfecteert de Vrijstaat-workshopbegeleider de ruimte, apparatuur en materialen.Pas de eerder genoemde hygiëneregels toe.

Voor ons overige programma geldt:

De KookKeet is geannuleerd en de desbetreffende ouders zijn hierover geïnformeerd.De Kunstvakantieweek gaat door met een beperkt aantal deelnemers. Iedereen die is bevestigd, kan deelnemen. De openbare eindpresentatie wordt verschoven naar zaterdag 12 september.Kinderfeestjes kunnen weer worden geboekt vanaf 1 september.Voor onze educatief programma op scholen en BSO’s hebben we rechtstreeks contact met de desbetreffende organisaties.

Wij houden bij al ons programma rekening met de maatregelen getroffen door het Kabinet en RIVM. We kijken er enorm naar uit om onze activiteiten te hervatten en jullie snel weer op De Vrijstaat te zien!

*Indien mogelijk wordt er vanaf 1 juni ook weer binnen gewerkt.
** Ook tijdens de KunstKeet zullen we ons aan de hygiëneregels houden.

Afbeelding
Jongeren nemen Podium Hoge Woerd over Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Opening nieuwe locatie ZilverFitness in De Meern, 55 plussers sterker door ZilverFitness met vaste coach Ondernemend
Het Gebouw, tegenover Madridstraat in LRC
Utrecht wijst 36 jonge monumenten aan, ook in Leidsche Rijn Nieuws
Afbeelding
Gratis huiswerkbegeleiding in buurtcentrum De Pijler Vrije tijd
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
Bouw van de Centraalbrug in Woerden begint volgende week Nieuws
Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws