Afbeelding

Kennismaken met hockey kan tijdens de Tulpencursus bij MHV

Sport

MAARSSEN >  De Maarssense Hockeyvereniging (MHV) organiseert op zaterdag 13 juni een aangepaste vorm van de jaarlijkse DentiQ-Tulpencursus, om kinderen vanaf 6 jaar in deze tijden van corona toch kennis te kunnen laten maken met hockey en de gezellige vereniging. Inschrijven voor de cursus kan nog tot en met 5 juni. Deelname aan de Tulpencursus is gratis en verplicht tot niets.

MHV heeft alles op alles gezet om de Tulpencursus dit jaar door te laten gaan. Juist nu wil de vereniging gelegenheid bieden aan zoveel mogelijk kinderen om kennis te maken met de sport en de vereniging, waar sinds vorige week weer actief getraind wordt. Uiteraard met een aantal aanpassingen om de veiligheid te garanderen, maar hockey is een sport die zich daar bij uitstek voor leent. En dat laat de vereniging de jonge deelnemers aan de cursus graag zelf ervaren. Kinderen die voor 1 oktober dit jaar 6 jaar oud zijn, zijn welkom om tijdens de cursus in een middag spelenderwijs de beginselen van het hockeyspel te leren. Maar vooral het plezier van de sport staat centraal tijdens de cursus, waarvoor kinderen zich alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes mogen aanmelden. Inschrijven kan nog tot en met 5 juni via www.mhvmaarssen.nl.

Samenwerking met Panasj Utrecht De Tulpencursus wordt georganiseerd in samenwerking met Panasj Utrecht, die in de meivakantie al met succes hockey-clinics voor jeugd verzorgde op de club. Ook tijdens het Hemelvaartweekend organiseren zij weer clinics, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. De organisatie kijkt ernaar uit hun ervaring in te zetten voor de Tulpencursus!

Lid worden bij MHV – inschrijven voor 22 juni Wie de smaak te pakken heeft, kan zich voor het nieuwe sportseizoen aanmelden als Benjamin bij MHV. Dit kan nog tot 22 juni, een week na de Tulpencursus, via www.mhvmaarssen.nl. Ook plek voor oudere jeugd en volwassen Voor oudere jeugd en volwassenen is ook nog plek bij de vereniging. Inschrijven kan via www.mhvmaarssen.nl.

Over MHV De Maarssense Hockeyvereniging is met ruim 1500 leden één van grootste verenigingen van Stichtse Vecht. MHV is een familieclub met ambities, waar gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Naast de trainingen en wedstrijden organiseert de vereniging veel activiteiten voor haar leden.

De doorgang van de Tulpencursus is uiteraard onder voorbehoud van eventuele aanscherpingen van corona-maatregelen.

I

Afbeelding
Jongeren nemen Podium Hoge Woerd over Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Opening nieuwe locatie ZilverFitness in De Meern, 55 plussers sterker door ZilverFitness met vaste coach Ondernemend
Het Gebouw, tegenover Madridstraat in LRC
Utrecht wijst 36 jonge monumenten aan, ook in Leidsche Rijn Nieuws
Afbeelding
Gratis huiswerkbegeleiding in buurtcentrum De Pijler Vrije tijd
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
Bouw van de Centraalbrug in Woerden begint volgende week Nieuws
Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws