Afbeelding

Onvergetelijk mini-kamp voor groep 8 van De Twaalfruiter

Lezersnieuws

VLEUTEN > De teleurstelling bij de kinderen van groep 8E van basisschool De Twaalfruiter in Vleuten was groot dat, door Corona, de musical en het kamp waren afgelast. Daarom heeft een groep moeders de handen in een geslagen om toch nog een onvergetelijk mini kamp voor de kinderen te organiseren: één nacht met de hele klas uit logeren!

Op zaterdag 11 juli jl. barstte het feest met thema “Black & White” los in het pittoreske Driebruggen. De opa en oma van klasgenootje Roos waren zo gastvrij om hun grote leegstaande bloemenkas beschikbaar te stellen.

Op de rode loper werden daar alle kinderen uit groep 8E samen met hun ouders ontvangen om er een spetterend feest van te maken! Er werd gevoetbald, slootje gesprongen, en hier en daar een nat pak opgelopen. DJ Jeffrey Lukus was in the house en kreeg met zijn lichtshow en rookmachine de voeten van de vloer. Ook Juf Danuta kwam nog gezellig mee dansen! Met een groot kampvuur werd de avond afgesloten en de matjes uitgerold. Alle kinderen bleven slapen onder toeziend oog van een aantal moeders. Na een lekker ontbijt de volgende ochtend zijn de kinderen door hun ouders, moe maar zeker voldaan weer opgehaald. Een mooie herinnering die de kinderen na 8 jaar basisschool zeker bij zal blijven!

Dit zogenaamde Corona-schooljaar is in ieder geval een jaar dat ze niet snel meer zullen vergeten. De kinderen ontvingen zelfs een brief van minister Arie Slob om hen een hart onder de riem te steken en een fijne en gezonde zomer toe te wensen. Dat is natuurlijk wel heel bijzonder!

Stichting Alzheimer

Omdat de relatief jonge oma van Roos te kampen heeft met de ziekte van Alzheimer, doneren wij het resterende geld dat nog over is voor de organisatie van het mini-kamp, aan de stichting Alzheimer. Wil je ook doneren dan kan dat via de website:www.alzheimer-nederland.nl

Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Jongeren brengen wervelende show Podium Takeover in Podium Hoge Woerd Nieuws
Afbeelding
In Between Café Leidsche Rijn voor inspiratie naar leuke baan Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Samen aan de slag voor schone Vecht Nieuws
Afbeelding
Sams Kleding actie in Harmelen voor versterking basisonderwijs Ethiopië Lezersnieuws
Haarrijnseplas
Subsidie energietransitie nu ook voor lokale distributie van elektriciteit in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Nieuw asfalt Rijksstraatweg met busbaan in De Meern Gemeente
Afbeelding
Waterpolodames Watervlo kampioen Sport
Afbeelding
Basisschool Blink opent schoolbibliotheek Lezersnieuws
Afbeelding
Frida Kahlo expositie en wedstrijd in de Schakel Vrije tijd
Afbeelding
Utrecht investeert in kunstgrasveld op sportpark De Dreef voor gelijke kansen in Overvecht Nieuws