Afbeelding

Creatief gezinsuitje in boerderij met theater en activiteiten (5+) Overdekt veilig evenement van theatergroep Maarssen ‘32

Vrije tijd

MAARSSEN > Op 2, 3, 16 en 17 oktober kun je op reis naar de onderwaterwereld van het koninkrijk Nattanië.

In de stal van de historische boerderij Vrijhof Oostwaard beleef je spannende avonturen bij de sprookjesachtige voorstelling De Dappere Dreiner. Direct na de voorstelling kun je bij de Meet & Greet op de foto met de koningin, prinses Belme, de octozussen en de andere bijzondere bewoners van Nattanië. Tijdens het kleinschalige festival Nattanië kun je bijvoorbeeld je eigen kroon maken, je laten schminken en een leuke prijs winnen met een spel. Onder de hooiberg strijk je neer met een drankje en een hapje. Het festival en de voorstelling zijn kleinschalig, met voldoende ruimte voor iedereen. Vrijwel alle activiteiten zijn overdekt.

Vrolijke sprookjesachtige voorstelling De Dappere Dreiner (5+)

Ver onder de zeespiegel, in het kleurrijke koninkrijk Nattanië wonen de Dreiners. Ze zijn daar heel gelukkig, want dankzij een wondermiddel, de Derrie, blijft iedereen mooi. En de Koningin van de Dreiners vindt mooi zijn erg belangrijk. Maar op een kwade dag is alle Derrie gestolen. Door wie en waarom? De Koningin looft een beloning uit voor het terughalen van dit kostbare wondermiddel. Dit moet dan wel door een “Dappere Dreiner” gebeuren. Het gerucht gaat dat de Derrie door een gevaarlijk lelijk onderwater-monster is gestolen die het heeft verstopt in de gruwelgrot. Is er een Dappere Dreiner die de gevaarlijke reis durft te maken om de Derrie terug te vinden? En zal dit lukken? Wat is de beloning die de koningin heeft uitgeloofd?

De Dappere Dreiner is een fantasierijk, kleurig, humoristisch sprookje voor de hele familie, het omarmen van verschillen, vriendschap, verliefdheid en moed.


Festival Nattanië

Theater, leuke dingen doen, eten, drinken en gezelligheid op een prachtige locatie: dat is waar kleinschalig familiefestival Nattanië om draait. Op het erf van Vrijhof Oostwaard kun je lekker knutselen, een prijs winnen met een spelparcours, je laten schminken wat lekkers bestellen in het Hooibergcafé.

Meer informatie en reserveren Op www.maarssen32.nl vind je alle informatie. Je kunt daar ook kaartjes bestellen voor een reisje naar een hele andere wereld.

Mark de Haas (Minkema College), Martijn van der Kroef (Pouw Vervoer) en Tijmen Smit (Kalsbeek College)
Kalsbeek en Minkema gaan voortaan samen met de bus Ondernemend
Afbeelding
Expositie van 564 ansichtkaarten van Harmelen in het Dorpshuis Vrije tijd
Afbeelding
Veroordeling voor jongen uit De Meern, die eigen moeder neerstak met mes Nieuws
Afbeelding
Open Rotaryavond Rotaryclub Maarssen Breukelen Digitaal en divers: symbiose of botsing? Lezersnieuws
Afbeelding
Jongste Olympische sport groots(t) in Utrecht Olympische status in 2028 tekenend voor de ontwikkeling van flag football Sport
Afbeelding
Hulpdienst van WIL in je buurt, mensen samen brengen Gemeente
Afbeelding
Utrecht legaliseert thuiswerken voor sekswerkers Nieuws
Afbeelding
Buitenplaats Kameryck organiseert voor het tweede jaar op rij gratis lunch voor ouderen Ondernemend
Afbeelding
Lokale oorlogsgeschiedenis komt tot leven tijdens Open Joodse Huizen en Huizen van Verzet in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Nieuwe borden bij UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies, ook Fort Maarsseveen en Fort Nieuwersluis Nieuws
Afbeelding
Vrije School Utrecht betovert met schitterend koorconcert in de grote zaal in TivoliVredenburg Lezersnieuws
Julia van Uden van het Amadeus Lyceum draagt op 4 mei een door haarzelf gemaakt gedicht voor tijdens de dodenherdenking in Vleuten.
Dichter bij 4 mei 'nieuw' onderdeel dodenherdenking Vleuten Nieuws
Afbeelding
Expositie Nico Koster op Buitenplaats Doornburgh, unieke serie foto's Vrije tijd
Afbeelding
Cultuur19 maakt programma Zingende Beelden bekend Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws