Top2000 band in actie
Top2000 band in actie Alex Visser

Top2000 Live Quiz en Concert, Azotod, de Meern zondag 27 februari 2021, 15:00 tot 18:00 uurzaal open vanaf 14:30 uur

Vrije tijd Ingezonden

DE MEERN > Om bekende redenen hadden we recentelijk weer te maken met een culturele winter met afgelaste concerten en evenementen. Zo ook dit evenement dat voorafgaand had moeten plaatsvinden aan de jaarlijkse top 2000 radio uitzendingen tussen kerst en oud en nieuw. Maar niet getreurd, goede muziek is tijdloos, de Top2000 Q&C gaat nu in de herkansing. De ideale gelegenheid om een einde te maken aan je winterblues.
Een pubquiz met live band dus, gebaseerd op muziek uit de top2000, een bonte mix van recente en oudere popmuziek, Engels, Nederlands en anderstalig, dode en nog levende artiesten. De top 2000 heeft iets magisch, de muziek brengt oude herinneringen weer tot leven

 
Vier rondes popquiz worden verrassend verweven met live uitvoeringen, intros, solos, fragmenten. De muziek uit de top 2000 komt letterlijk tot leven en de deelnemers worden tot het uiterste getest op hun kennis van de meest uiteenlopende muziek. De ideale middag uit na een lange lockdown.
De quiz wordt vloeiend gepresenteerd door Frank Verschoor, gepokt en gemazeld in het enthousiasmeren van grote groepen mensen. De band bestaat uit de ervaren zanger Alex Visser (die speelde in bands als Crapjam en Firetrip) en zangeres Melynda Milman (bracht in 2015 solo CD Aftermath uit, frontvrouw bij Little Sister, zingt nu bij Steely Fan).  Zij worden ondersteund door de ingespeelde ritmesectie van de Steely Dan tribute band Steely Fan en coverband HalfaSoul uit Utrecht, met Pierre Jonker (gitaar), Ad Jeuken (toetsen), Jos Stam (Bas) en Paul  Scheepmaker (drums). Deze laatste was zelf te horen in de Top2000, als drummer van City to City in het nummer The Road Ahead (is empty).


De quiz wordt gespeeld in teams van maximaal 4 tot 5 personen. Koop nu alvast je entreekaartjes (10 euro p.p. inclusief service kosten) via de website van Azotod. De teams kunnen zich vervolgens op de dag zelf ter plekke aanmelden als team. Wil je je als individu opgeven dat kan natuurlijk ook. Er zullen dan ter plekke teams worden samengesteld, wie weet ontmoet je nog leuke nieuwe mensen. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen.
Dus kom allemaal naar Azotod op 27 februari voor een gezellige, nostalgische en competitieve (maar meedoen is belangrijker dan winnen) middag!

Afbeelding
Gemeente Utrecht onderzoekt oprichting van een eigen warmtebedrijf Nieuws
Afbeelding
De Ronde Venen is een nieuwe fietsroute rijker: de Burgemeestersroute Lezersnieuws
Afbeelding
Estafettestaking bereikt midden van het land CNV: Vrijdag acties in Metaal & Techniek regio Utrecht op Lage Weide Ondernemend
Monitoren en bijstellen van het slootwaterpeil
Provincie Utrecht stelt subsidie beschikbaar voor innovatieve ideeën in de landbouw Nieuws
Afbeelding
Explosie vannacht bij een woning aan de Willem Frederik Hermansstraat in Leidsche Rijn Nieuws
Nieuwegracht 201,
Zaterdag 29 juni 2024: Open Tuinendag Utrecht Lezersnieuws
Fort Nieuwersluis sluit tijdelijk voor publiek Nieuws
Mark de Haas (Minkema College), Martijn van der Kroef (Pouw Vervoer) en Tijmen Smit (Kalsbeek College)
Kalsbeek en Minkema gaan voortaan samen met de bus Ondernemend
Afbeelding
Expositie van 564 ansichtkaarten van Harmelen in het Dorpshuis Vrije tijd
Afbeelding
Veroordeling voor jongen uit De Meern, die eigen moeder neerstak met mes Nieuws
Afbeelding
Open Rotaryavond Rotaryclub Maarssen Breukelen Digitaal en divers: symbiose of botsing? Lezersnieuws
Afbeelding
Jongste Olympische sport groots(t) in Utrecht Olympische status in 2028 tekenend voor de ontwikkeling van flag football Sport
Afbeelding
Hulpdienst van WIL in je buurt, mensen samen brengen Gemeente
Afbeelding
Utrecht legaliseert thuiswerken voor sekswerkers Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws