Afbeelding

Kwakkenbos stelt bouwplaats KDV Kind & CO open voor publiek tijdens de Dag van de Bouw

Lezersnieuws

HARMELEN > Op zaterdag 18 juni aanstaande tussen 13.00 en 16.00 uur kan iedereen een kijkje achter de schermen nemen bij de bouwplaats van het kinderdagverblijf dat we bouwen voor Kind & Co aan de Groenendaal 1 te Harmelen. Doorgaans is de bouwplaats verboden toegang, maar tijdens de Dag van de Bouw is deze opengesteld voor het publiek. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

Naast de rondleiding die je er kunt krijgen, zijn er ook diverse extra activiteiten die dag voor kinderen. Zo kun je je eigen huis metselen, is er reuze lego en kun je er timmeren. De speurtocht die er is kun je afsluiten met een uniek fotomoment van jezelf (en je familie) op een echte bouwplaats!

Innovatief en modern

De jaarlijkse Dag van de Bouw is dé open dag van de Nederlandse bouwsector. Op deze dag kun je niet alleen zien hoe ver het project gevorderd is, maar krijg je ook uitleg over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht, maar achter de bouw gaat ook een wereld aan innovatie schuil, waar met de modernste technologieën en technieken wordt gewerkt. Diverse partners zijn aanwezig op de bouwplaats om meer te vertellen over de bouw.

Michel Kwakkenbos, Algemeen Directeur van Kwakkenbos BV: “Er valt bij ons een hoop te zien en mee te maken op zaterdag 18 juni. Iedereen die zich afvraagt wat er toch altijd op die bouwplaats gebeurt, is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Het wordt een leuke dag voor jong en oud!”

Het bouwproject is van start gegaan toen Wethouder De Weger onder toeziend oog van onder andere Bertus Koot, bestuurder van KMN Kind & Co op 19 januari de eerste paal sloeg. De paal is gemaakt door de kinderen van Nijntje Pluis. Hiermee werd het startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe kinderdagverblijf dat binnen Harmelen zal verhuizen van de Willem Alexanderlaan naar Groenendaal. In het najaar zal het project worden opgeleverd en kunnen de kinderen van Nijntje Pluis hun nieuwe verblijf in gebruik nemen.

default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Het Gebouw, tegenover Madridstraat in LRC
Utrecht wijst 36 jonge monumenten aan, ook in Leidsche Rijn Nieuws
Afbeelding
Gratis huiswerkbegeleiding in buurtcentrum De Pijler Vrije tijd
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
Bouw van de Centraalbrug in Woerden begint volgende week Nieuws
Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws
Afbeelding
Lezing over de Utrechtse sportgeschiedenis in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn Vrije tijd
Afbeelding
Koningsdag vier je in Leidsche Rijn Centrum! Ondernemend