• Alles
  • (1)
    Evenement
  • (5)
    Bijeenkomst

Pubquiz in Café Vallen voor Alpe d’HuZes (KWF)

donderdag 26 maart 20:30 uur

Carlo Engelhard

VLEUTEN > Op donderdag 26 maart organiseren De Klimmende Règâhs een pubquiz in Café Vallen in Vleuten t.b.v. Alpe d’HuZes (KWF). De pubquiz wordt georganiseerd in samenwerking met Upbeatles en zal bestaan uit verschillende rondes waaronder trivia, audio, video, foto's, rijtjes met ook DKR vragen! Uiteraard is er voor de winnaars een wisselbeker, naast eeuwige roem als tweede winnaar van de DKR Pubquiz! Aan het einde van de avond organiseren we een loterij met prachtige prijzen. Loten hiervoor kunnen gedurende de avond worden gekocht. Ook de opbrengst van de loterij is voor het goede doel! Start om 20.30 uur en einde omstreek 23.30 uur.

Inschrijven kan via http://www.dkronline.nl/puborder.asp. Je kunt je alleen inschrijven per team, dus niet individueel. Een team kan bestaan uit 4 deelnemers (75,-) of 6 deelnemers (100,-). Alle opbrengst voor Alpe d’HuZes (KWF).

De Règâhs is een vereniging met 23 fietsende en wandelende leden uit De Meern, Den Haag, Delft, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Leiden en Pijnacker-Nootdorp, die zich elk jaar inzet voor verschillende goede doelen. Dat doen ze door activiteiten te organiseren en zich sportief in te zetten. Dit jaar doen ze mee aan Alpe d’HuZes en fietsen vijf Regahs een 1.100 kilometer lange tocht vanuit het Italiaanse Bolzano door de Dolomieten naar de Alpe d’Huez.

Het volgende evenement voor de goede doelen, het DKR feest, staat gepland op zaterdag 4 april 2020 in het Witte Paard in Nootdorp. Met Jeroen van der Boom, Frans Duijts en Die Verrückte Stunde (Radio 538). De kaarten à 35 euro zijn verkrijgbaar via de website dkronline.nl. Alle foto’s, filmpjes en verdere informatie zijn terug te vinden op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs.


deel deze activiteit

Locatie

Café Vallen
Vleuten