• Alles
  • (8)
    Muziek
  • (19)
    Bijeenkomst

Travelling Farm on Tour!

zondag 2 augustus 15:00 uur

Credit: Txell Blanco (design) en Jesse van Boheemen (production), ''embryo''. Foto door Travelling Farm Museum, May 2020.

Casco Art Institute bezoekt Metaal Kathedraal met de Travelling Farm.

Leidsche Rijn heeft een eigen rijdend museum dat u meeneemt in haar bijzondere heden en verleden. De Travelling Farm bezoekt Metaal Kathedraal en verbindt buren en hun geschiedenis met elkaar. Wat weet jij van het rijke verleden van Leidsche Rijn? En wat kunnen we voor elkaar en Leidsche Rijn betekenen?

Een interactieve installatie die is ontwikkeld door kunstenaars-boeren Merel Zwarts en Sun Chang. Een mobiele installatie en nomadisch bouwwerk op een bakfiets genaamd ‘’de embryo’’. Een museum vol verhalen. Over het verleden, over het ooit zo uitgestrekte boerenlandschap. Over de historische voedselschuur en toeleverancier van Utrecht. Over de komst van nieuwe lagen van zand, plant, mens, school, huis, dier en winkel dat langzaamaan weer cultiveert in een nieuwbouwgebied voor het heden.

In gesprek met wijkbewoners evalueert dit nomadisch museum zich door de uitwisseling van kennis en vaardigheden van heden en verleden, over het landschap, koken en kweken.

Reserveer voor €5,00 een tijdsslot (15.00 tot 15.30 uur of 15.30 tot 16.00 uur) via metaalkathedraal.nl/tickets. Max 10 personen per tijdsslot.


deel deze activiteit

Locatie

Metaal Kathedraal
Utrecht
Rijksstraatweg 20
3545na


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.