• Alles
  • (6)
    Theater
  • (10)
    Muziek
  • (10)
    Bijeenkomst

Dorpsoverleg Dorpsplatform Harmelen

woensdag 16 september 19:30 t/m 21:30 uur

Het Dorpsplatform Harmelen organiseert eindelijk weer een dorpsoverleg. Vanwege corona wordt een aantal maatregelen genomen voor de veiligheid . Daarom is de bijeenkomst deze keer niet in het Dorpshuis, als gebruikelijk, maar in H2O.

De agenda bestaat uit een presentatie over inbraakpreventie. Zeer actueel vanwege de recente inbraakgolf in het dorp. Daarnaast worden we bijgepraat over de snelfietsroute tussen Woerden en Utrecht, die deels door Harmelen zal lopen. Ook wordt een verdere toelichting gegeven op het voorontwerp Harmelerwaard en wordt er kort stilgestaan bij de status van de diverse bouwplannen in het dorp.

We willen de bewoners graag in de de gelegenheid stellen om vragen te stellen of onderwerpen aan te brengen, die zij zelf van belang vinden. Vragen kunnen vooraf gestuurd worden naar secretaris@harmelen.nu. Wij zullen deze dan bundelen en voorleggen bij de Dorpswethouder.

Omdat ook in H2O het aantal toe te laten gasten beperkt is, betekent dit: Vol = Vol!. Als u naar de bijeenkomst wilt komen, meld u zich dan van tevoren aan. Zonder aanmelding vooraf mogen wij u helaas geen toegang verschaffen. Gebruik voor uw aanmelding graag hetzelfde email adres secretaris@harmelen.nu en vermeldt wie er komt, met telefoonnummer. Hierbij geldt, dat de plaatsen op volgorde van het moment van ontvangst van uw aanmelding zullen worden toegewezen.

Graag tot de 16e


deel deze activiteit

Locatie

H2O
Harmelen
De Uithof 1
3481we


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.