• Alles
  • (4)
    Muziek
  • (1)
    Sport
  • (8)
    Bijeenkomst

Werken met Positieve Gezondheid

dinsdag 19 januari 12:00 uur

Corné Bastiaansen iov Versseput Architecten.

Ben je enthousiast over het werken met Positieve Gezondheid en wil je er zelf mee aan de slag in je eigen dagelijkse praktijk? Dan is het prettig als je goed weet wat Positieve Gezondheid inhoudt en je zelf hebt ervaren hoe je aan dit nieuwe gezondheidsconcept vorm en inhoud kunt geven. Het effect kun je vergroten wanneer je samen met anderen dit proces doorloopt en zij met je meedenken over de vragen die je tussentijds tegenkomt. Werken met Positieve Gezondheid leer je door te doen!

Het werken met Positieve Gezondheid is een andere manier van denken, gesprekken voeren en begeleiden van mensen. Tijdens de Basismodule Positieve Gezondheid krijg je kennis van de achtergrondinformatie van het nieuwe gezondheidsconcept Positieve Gezondheid van Machteld Huber*. Door de opdrachten in de praktijk en het uitwisselen van ervaringen ontwikkel je je eigen stijl en leer je hoe je Positieve Gezondheid kunt integreren in je werksituatie met collega´s en/of cliënten.

De basismodule is voor iedereen die het gedachtegoed van het werken met Positieve Gezondheid in zijn of haar team, organisatie of bedrijf verder wil implementeren.

De maximale groepsgrootte is 9 personen i.v.m. het Corona-protocol van Indekerngezond.

zie www.indekerngezond.nl


deel deze activiteit

Locatie

Indekerngezond
Utrecht
Kopenhagenstraat 41
3541ce


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.