• Alles
  • (14)
    Muziek
  • (8)
    Bijeenkomst

Start triatlon voorbereiding

woensdag 3 maart 19:30 uur

eigen archief

Een fit doel

Wil jij in 2021 een triatlon doen? En lijkt het je leuk om daar samen met anderen voor te trainen? Wij bereiden je tussen 1 maart en eind augustus voor op jouw sprint-triatlon van Maarssen. Je hoeft geen ervaring te hebben met triatlon.

Wat houdt het in?

Een sprint-triatlon? Jazeker, zoiets bestaat! En er is ook voor beginners lekker naartoe te trainen. Een sprint-triatlon bestaat uit 750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen.

In 26 weken begeleiden onze ervaren trainers je naar een mooi doel. Iedere week doen we in ieder geval drie trainingen, รฉรฉn voor elke discipline. Daarnaast zijn er diverse clinics voor wissels, racetactieken, open water zwemmen en alles wat er bij een triatlon komt kijken!

Je traint het hele traject in een leuke groep, op je eigen niveau en ontwikkelt je op jouw beste manier naar een volwaardig IRON Maarssen-triatleet. Trainingen vinden steeds plaats in de omgeving Utrecht/Maarssen.

Dus: wil je zodra de dagen langer worden ook gezellig buiten sporten met een leuke, vaste groep? Wil je meerdere nieuwe vaardigheden aanleren en werken aan een gezonde levensstijl? Meld je dan aan voor ons IRON Maarssen-traject!

Meer informatie via deze website: https://www.zwemanalyse.nl/aanbod/iron-maarssen/


deel deze activiteit

Locatie

Leidsche Rijn
Regio