• Alles
 • (6)
  Bijeenkomst
 • (27)
  Sport
 • (2)
  Evenement
 • (11)
  Muziek

TragePost Leidsche Rijn viert feest

zaterdag 25 september 13:30 uur

Marieke Vader

LEIDSCHE RIJN > Alle bewoners van Leidsche Rijn zijn hartelijk welkom op zaterdag 25 september tussen 13.30 uur en 16.00 uur. Dan viert TragePost Leidsche Rijn feest. En wel in de Hoeftuin bij Boerderij De Hoef, Hogeweide 6. Het feest is voor iedereen die TragePost Leidsche Rijn wil ontdekken. En voor alle deelnemers, die al weten hoe leuk het is.

Deze middag is er aandacht voor ontmoeting en het leren kennen van buurtbewoners. Er zijn informatietafels van allerlei leuke initiatieven en creatieve mogelijkheden om zelf TragePost te maken. Bezoekers kunnen ook een selfie maken met het Gouden Stokstaartje: de mascotte voor TragePost Leidsche Rijn. Deze ‘wisseltrofee’ logeert dit jaar bij Marieke Vader – Vink. Zij is de initiatiefnemer van TragePost.

Eindelijk ‘live’

Sommige (oud-)deelnemers hebben elkaar al ontmoet via Zoom in de coronatijd. Het is gezellig om elkaar eindelijk ‘live’ te zien en te spreken. Deze middag kan iedereen andere buurtgenoten, leuke initiatieven en clubjes leren kennen. Misschien hebben mensen zelf een folder of tip om uit te delen. Of iets leuks om te laten zien. Bezoekers kunnen dat doorgeven via maolieman@gmail.com. Natuurlijk is er ook nieuws van komende TragePost-groepen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Dat kan wat lekkers zijn om uit te delen. Een andere mogelijkheid is een bijdrage in de pot. Een digitale donatie via tragepost.nl/steun kan ook.

Eventuele corona-beperkingen

Op dit moment kan de organisatie overigens nog niet weten welke corona-beperkingen er zijn op zaterdag 25 september. Misschien mogen er maximaal 30 mensen komen? Om zeker te zijn van toegang is het belangrijk dat bezoekers zich vooraf aanmelden via maolieman@gmail.com.

Wat is TragePost?

Iedereen die houdt van leuke kaartjes op de deurmat én het sturen er van is welkom om deel te nemen aan TragePost. Dit is een project waarbij je elke week post ontvangt en post verstuurt. TragePost is een landelijk project, maar Leidsche Rijn – Utrecht is de thuisbasis. TragePost is voor iedereen die een beetje traag is. Of het even wil zijn. TragePost Leidsche Rijn is een samenwerking tussen TragePost en de Hoeftuin.

Website: https://tragepost.nl/tragepost-leidsche-rijn-viert-feest/

Facebook: https://www.facebook.com/TragePostLeidscheRijnUtrecht


deel deze activiteit