• Alles
 • (24)
  Theater
 • (9)
  Muziek
 • (2)
  Sport
 • (2)
  Bijeenkomst

18-jarig bestaan Manege Castellum

zondag 26 juni 11:00 t/m 15:15 uur

G. van Vugt

De 18e verjaardag van Manege Castellum zal om 11.00 worden geopend met een grote parade met alle pony’s en paarden van de manege. Hierna zullen er optredens zijn van de vijf carrouselgroepen die het afgelopen jaar hard op hun demonstratie geoefend hebben. Er zijn ‘Bonte Vossen’, met de bonte en vosse paarden van stal, de Paardencarrousel van de paardenruiters, de Familiecaroussel bestaat uit ouders met hun kind en zussen die samen rijden, de groep ‘Bruine Schimmels’ bestaat uit de schimmels van de manege in combinatie met de bruine paarden en tot slot hebben we de ‘Gouden Parels’, bestaande uit de goudkleurige paarden en de zwarte parels. Alle groepen rijden een eigen, door commandant Ellen Severijn bedachte proef op muziek.

Ook zullen een aantal deelnemers -waaronder de winnaars- van de pas de deux wedstrijd in april hun opwachting maken. Deze pas de deux proeven zijn door de deelnemers zelf gemaakt en worden verkleed uitgevoerd op bijpassende muziek. Het Friese paard Tjeart zal aan de hand geshowd worden.

Bij mooi weer zal er voor de kinderen nog een springkussen worden neergezet en uiteraard is de kantine geopend zodat iedereen onder het genot van een drankje van de paarden en hun ruiters kan genieten.

Bezoekers wordt gevraagd niet langs de weg te parkeren en ivm de paardenhoeven dichte schoenen aan te trekken.
deel deze activiteit

Locatie

De Meern
De Meern
Reijerscop 28
3454hx


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.