• Alles
 • (11)
  Bijeenkomst
 • (37)
  Sport
 • (1)
  Evenement
 • (9)
  Muziek

Inspiratiesessie Indekerngezond

donderdag 23 september 15:00 t/m 17:00 uur

Corné Bastiaansen

Inhoud

Op donderdag 23 september organiseren Carry Northolt en Chris Nijboer een inspiratiesessie. In deze sessie vertellen zij over het concept en gedachtengoed achter Indekerngezond, lichten zij toe hoe Positieve Gezondheid binnen Indekerngezond toegepast wordt en kunnen jullie een kijkje nemen in het pand. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen en ook aan de innerlijke mens wordt gedacht.

Drie jaar geleden, in 2018, is Indekerngezond geopend: een uniek wijkinitiatief en ontmoetingsplek in Leidsche Rijn centrum, opgezet vanuit inwoners, voor en door de buurt. Voor iedereen die in Leidsche Rijn, Vleuten-de Meern én omgeving woont en werkt. Alle activiteiten in dit wijkinitiatief komen voort uit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid.

Voor wie?

Professionals in de zorg en onderwijs, beleidsmakers en andere geïnteresseerden in het wijkinitiatief Indekerngezond opgezet vanuit Positieve Gezondheid.

Praktisch

Maximaal 10 deelnemers conform corona maatregelen

€60 p.p. inclusief hapje, sapje, thee en koffie. Mocht de betaling een probleem vormen dan is pay as you can ook mogelijk

Locatie: Indekerngezond, Kopenhagenstraat 41 in Utrecht

www.indekerngezond.nl/agenda


deel deze activiteit

Locatie

Indekerngezond
Utrecht
Kopenhagenstraat 41
3541ce


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.