• Alles
 • (11)
  Bijeenkomst
 • (37)
  Sport
 • (1)
  Evenement
 • (9)
  Muziek

Open repetitieavond zangkoor Papillon op woensdag 29 september in de Kersentuin

woensdag 29 september 19:30 uur

-

LEIDSCHE RIJN > Terwijl het coronavirus rondwaarde gingen de wekelijkse repetities van zangkoor Papillon door. Dat was niet altijd eenvoudig. Toch lukte het, soms buiten, soms in kleine bezetting, vaak online. Zo konden we blijven zingen en ontspannen onder leiding van de altijd enthousiaste en vindingrijke dirigente Marian Geurtsen.

Op woensdagavond 29 september tijdens een “open repetitieavond”, van 19.30-20.15 uur, laten we een aantal liederen horen die we in de afgelopen periode geoefend hebben. Dat doen we buiten in het amfitheater van de Kersentuin (Aureliahof, Leidsche Rijn). Daar ligt ook de bakermat van dit koor dat inmiddels alweer 18 jaar bestaat. Kenmerkend is 4-stemmige zang, veelal a capella, met een afwisselend repertoire: licht klassiek, oude muziek, close harmony, poparrangementen, wereldmuziek.

Wees welkom om te luisteren. En wie weet vind je het wel leuk om je bij ons aan te sluiten. Als je van zingen houdt en wat zangervaring hebt, ben je van harte welkom (vooral alten en sopranen). Maar vooral hopen we dat je die avond geniet van de muziek waar we zelf voor warm lopen en waarmee we graag anderen aansteken.

N.B. Bij regen gaat het optreden niet door.
Nadere inlichtingen: piet.vliegenthart@gmail.com


deel deze activiteit