• Alles
  • (15)
    Muziek
  • (2)
    Evenement
  • (26)
    Bijeenkomst

Workshop Zero Waste

woensdag 9 december 19:00 t/m 21:00 uur

Corné Bastiaansen iov Versseput Architecten.

Baal jij ervan dat je vuilniszak zo snel vol zit? Dat je bij elke maaltijd een paar plastic verpakkingen opentrekt? Dat je in de badkamer zoveel wegwerpproducten gebruikt? Zero Waste gaat over het verminderen van afval. In deze workshop leer je wat Zero Waste inhoudt en krijgt je concrete ideeën en tips aangereikt om op een haalbare manier de hoeveelheid afval in jouw huishouden te verminderen.

Daarbij staan we stil bij verschillende situaties waarin je afval kan verminderen: boodschappen doen, persoonlijke verzorging, wonen, op kantoor, onderweg en feestmomenten. Zo ga je goed voorbereid van start met jouw Zero Waste reis! De workshop Zero Waste is een praktische workshop: je ontvangt concrete tips en handelingsperspectieven voor een leven met minder afval. Na afloop ga je met nieuwe inspiratie naar huis en weet je welke stappen je thuis gaat zetten om minder afval te produceren.

Vervolg: Zero Waste Wandeltour door Leidsche Rijn Centrum

Als vervolg op de workshop is het mogelijk om deel te nemen aan de Zero Waste Wandeltour in Leidsche Rijn Centrum. Deze vindt een paar dagen na de workshop plaats, op 13 december 2020. Tijdens de tour neem ik je mee op ontdekkingsreis door “Zero Waste” Leidsche Rijn. Ik laat je zien waar je terecht kunt voor Zero Waste aankopen. De Zero Waste Wandeltour sluit mooi aan op de workshop.


deel deze activiteit

Locatie

Indekerngezond
Utrecht
Kopenhagenstraat 41
3541ce


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.