Afbeelding

Resto VanHarte Utrecht Leidsche Rijn weer open in Bij de Buren

Lezersnieuws

LEIDSCHE RIJN > Resto VanHarte Leidsche Rijn in Utrecht  gaat per 12 juni weer open. 

Vanaf die dag kunnen buurtgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via de telefoon via0900 900 3030. Voor onze locatie in Kanaleneiland geldt dat Resto VanHarte hier nog geen buurtdiners kan verzorgen maar daar wordt hard aan gewerkt. Houd de website in de gaten om te zien wanneer je hier weer kunt reserveren.

Lekker, gezellig én veilig

Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:  

Reserveren is verplichtGasten wordt gevraagd thuis te blijven bij griep- of verkoudheidsklachtenBij binnenkomst zal met iedere gast een persoonlijk controlegesprek plaatsvindenGasten zijn verplicht de algemene 1,5-meter regels van overheid en de specifieke regels en aanwijzingen van de locatie te volgen. Uitzondering op de 1,5 meter zijn gezinsleden uit één huishouden.Betaling is alleen mogelijk met pinEr is geen garderobe

Resto VanHarte begrijpt dat het voor sommige mensen een beetje wennen is. Wanneer gasten vragen of zorgen hebben over hun bezoek kunnen ze bezoek terecht bij ons servicenummer 0900 900 3030, of via de mail info@restovanharte.nl.

 

In contact blijven met elkaar

Sinds de sluiting van haar buurtrestaurants in Utrecht is Resto VanHarte verschillende activiteiten gestart om buurtgenoten met elkaar te blijven verbinden. Het lokale team bleef in contact met hun vrijwilligers en gasten via de telefoon, mail, social media en door een bezoekje om koekjes langs te brengen rond Pasen, en een lekkere maaltijd en een gezellig praatje op 5 mei. Daarnaast zijn er wekelijks ZOOM-diners georganiseerd waarbij gasten en vrijwilligers weliswaar vanuit hun eigen huis en met hun eigen maaltijd, maar toch samen konden eten. Op deze manier kon de organisatie haar rol als verbindende partij blijven spelen en mensen nog steeds met elkaar in contact brengen. Ook al was het dan met 1,5 meter, óf het internet ertussen.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Maak kennis met Bridge! Vrije tijd
Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Jongeren brengen wervelende show Podium Takeover in Podium Hoge Woerd Nieuws
Afbeelding
In Between Café Leidsche Rijn voor inspiratie naar leuke baan Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Samen aan de slag voor schone Vecht Nieuws
Afbeelding
Sams Kleding actie in Harmelen voor versterking basisonderwijs Ethiopië Lezersnieuws
Haarrijnseplas
Subsidie energietransitie nu ook voor lokale distributie van elektriciteit in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Nieuw asfalt Rijksstraatweg met busbaan in De Meern Gemeente
Afbeelding
Waterpolodames Watervlo kampioen Sport