Afbeelding
Aart Reitsma

ParkPodium Boom & Bosch meteen weer heerlijk op dreef

Nieuws

BREUKELEN > De eerste van zes muzikale zondagmiddagen in het Breukelse Boom en Bosch is een feit. Mede dankzij het aanvankelijk heerlijke zomerweer was het park afgelopen zondag goed gevuld met bezoekers die lang naar deze dag hadden uitgekeken. De dansers en danseressen van Terpsichoré verzorgden als vanouds het eerste optreden, maar niet voordat locoburgemeester Frank van Liempdt het nieuwe seizoen geopend had. Onder de vele aanwezige ouders, oma’s en opa’s werd herhaaldelijk enthousiast geapplaudisseerd. Vooral de allerkleinsten stalen de harten van de bezoekers.


Aart Reitsma

De Molukse band Maurice and Friends vulde na de pauze het podium. Vertrouwd terrein voor de drummer en bassist van de band, die hier tijdens het jubileumfeest in 2019 ook speelden. De band speelde heerlijke, herkenbare nummers waarop het publiek graag had gedanst. Helaas stonden de coronamaatregelen dat niet toe. Ging het laatste nummer rond 16.00 uur nog vergezeld van een zonnetje, enkele seconden later barstte de regen boven het park los en vluchtten de mensen naar huis of onder een parasol of tent. Desondanks was het volop genieten geweest van eindelijk weer eens een ParkPodium!

Ook zondag 1 augustus staan in de muziektent weer geweldige artiesten op het podium. Bootleg Betty bijt om 14.00 uur het spits af. Het Nijmeegse vijftal laat je alle hoeken van de rootsmuziek horen met een meerstemmige en eigentijdse mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll. Soulmachine volgt na de pauze om circa 15.15 uur. Soulmachine speelt alle soul- en funkhits nog zoals in de jaren 60, 70 en 80: I’m a Soulman, I feel good en andere onvergetelijke hits van o.a. James Brown, Otis Redding, Aretha Franklin en Tina Turner. Deze 10-koppige soulformatie zet Boom en Bosch op z’n kop met vette funk en dampende soul.

Bezoekers worden bij binnenkomst gecontroleerd op een vaccinatiebewijs of coronatest en worden verzocht zoveel mogelijk te blijven zitten. Om tegengestelde voetgangersstromen te vermijden wordt het publiek na afloop bij de brandweerkazerne het park uit geleid.

Afbeelding
Jongeren nemen Podium Hoge Woerd over Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Opening nieuwe locatie ZilverFitness in De Meern, 55 plussers sterker door ZilverFitness met vaste coach Ondernemend
Het Gebouw, tegenover Madridstraat in LRC
Utrecht wijst 36 jonge monumenten aan, ook in Leidsche Rijn Nieuws
Afbeelding
Gratis huiswerkbegeleiding in buurtcentrum De Pijler Vrije tijd
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
Bouw van de Centraalbrug in Woerden begint volgende week Nieuws
Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws