Afbeelding

Woonkeuzes die nog jarenlang voordelen bieden

Ondernemend

REGIO > Sta je op het punt om je huis te renoveren of vind je het fijn om hier en daar wat aanpassingen te doen? Dan is het belangrijk om na te denken over de toekomst. Welke investeringen zijn de moeite waard en welke aanpassingen verhogen je wooncomfort nog jarenlang?

Zorg voor meer leefruimte

Des te groter je woning, des te meer je huis uiteindelijk waard zal zijn. Bovendien zorgt een beetje extra leefruimte ervoor dat jij je dromen kunt verwezenlijken. Wil je je gezin uitbreiden? Heb je altijd al een eigen hobbyruimte willen inrichten of is een eigen sportkamer echt iets voor jou? Het is allemaal mogelijk, bijvoorbeeld door een dakkapel te plaatsen of met een nokverhoging van je zolder. Meestal is een dakkapel vergunningsvrij te plaatsen, dus deze uitbreiding is in een mum van tijd gerealiseerd.

Creëer een slim huis

Technologie krijgt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Dat is ook te merken aan je huis, waar allerlei technische snufjes het leven makkelijker maken. Wil jij de integratie van nieuwe technologische ontwikkelingen nog meer versimpelen? Investeer dan nu al in slimme lichten, een home assistant en een beveiligingssysteem. Ook een deurbel met camerafunctie hoort bij de mogelijkheden, net als huishoudelijke apparaten die met je telefoon kunnen communiceren. Des te meer slimme apparaten jij in huis hebt, des te makkelijker het is om ook op je oude dag van je woning te blijven genieten.

Verduurzaam je woning

Je profiteert van talloze voordelen wanneer je nu al besluit om je huis te verduurzamen. Door je woning goed te isoleren, over te stappen op zonne-energie en door dubbel glas te plaatsen, verminder je jouw energieverbruik aanzienlijk. Het is een grote investering, maar het betaalt zich binnen een aantal jaar terug. Bovendien voldoet jouw woning straks aan alle duurzaamheidseisen, terwijl je ook nog eens minder energiekosten hebt.

Plaats een overkapping in je tuin

Een fijn huis is niet compleet zonder een net zo fijne tuin. Deze groene oase is de plek waar jij helemaal tot rust komt. Dat doe je niet alleen in de zomer, maar ook tijdens de herfst en winter. Dankzij een overkapping geniet je het hele jaar door van je eigen tuin. Plaats hier een warme kachel, voorzie je tuinmeubels van fijne dekentjes en je hebt een plek waar je nog jarenlang mooie avonden beleeft met vrienden en familie.

Afbeelding
Informatie
LbnK organiseert de wielertoertocht Gerard Vianen Classic op Hemelvaartsdag 9 mei 2024 Vrije tijd
Afbeelding
Bestuurders Hollandse Plassen-gemeenten slaan handen ineen met samenwerkingsconvenant Nieuws
Afbeelding
Succesvol Schoolhockeytoernooi 2024 bij HC Rijnvliet Sport
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten sluit 'Muziek-is-de-Basis!'-project groots af leerlingen maken muzikale wereldreis met DJ Nieuws
Afbeelding
Koningsdag in Vleuten met vrijmarkt Nieuws
Afbeelding
Utrecht lanceert meetlat voor nieuwe economie met biodiversiteit en circulaire economie Nieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie door volleybalvereniging UVV-Sphynx Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws
In de computergestuurde wasstraat
Nog zeeën van tijd, toch? Gezien: Zaterdag 13 april In de Schakel, Vleuten.. Lezersnieuws
Afbeelding
TheWeeknd op de Fabrique in Maarssen, een nieuw lifestyle festival waar je geïnspireerd wordt Ondernemend
Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Maak kennis met Bridge! Vrije tijd