Afbeelding

Praktijk Sterrekind op avontuur naar Zweden!

Ondernemend

REGIO > Het is in een stroomversnelling gegaan. Onze droom om met ons gezin naar Zweden te verhuizen. Twaalf jaar gelden zijn mijn verloofde Martijn en ik naar Friesland verhuisd, vertelt Linda enthousiast. We woonden destijds in provincie Utrecht en wilden graag meer natuur om ons heen, meer rust en ruimte. Friesland trok ons enorm en na een lange zoektocht belandden we in het prachtige gebied van de Rottige Meente. Het was genieten tussen onze kippen, kalkoenen, konijnen, honden en poezen. Onze beide zonen van inmiddels 10 en 2,5 jaar zijn in Heerenveen geboren en hebben zich ook altijd heerlijk vermaakt in de Veenpolder. En Linda heeft twee jaar gelden zelfs nog samen met drie andere vrijwilligers een prachtige, natuurlijke speeltuin in Munnekeburen opgezet!

Sinds afgelopen najaar is er een nieuw verlangen in ons hart ontstaan; Zweden. We hebben onze mooie woonboerderij in Munnekeburen verkocht en vertrekken in mei in onze camper naar Zweden. We slaan onze vleugels uit op zoek naar nieuwe avonturen in het prachtige Zweden. Voor ons voelt het eigenlijk als een volgende stap net zoals we 12 jaar geleden hierheen kwamen, vertelt Linda. Alleen nu samen met onze twee prachtige jongens erbij! Ook zij hebben er veel zin in, al is het voor de jongste nog lastig voor te stellen.

Linda tevens eigenaresse van Praktijk Sterrekind voert haar praktijk alweer 16 jaar. Inmiddels heeft zij honderden gezinnen mogen begeleiden op sociaal en emotioneel gebied. Ze is vooral gespecialiseerd in rouwverwerking en hoogsensitieve kinderen. Echter biedt ze ook begeleiding bij faalangst, eet- en slaapproblemen, onverklaarbare buik- en hoofdpijnklachten en opvoedkundige vraagstukken. Linda blijft haar praktijk voeren. Ik vind mijn werk te leuk, te dankbaar om het los te laten. Het is zo fijn om kinderen en ouders weer te zien stralen naar de therapie. Het blijft een dankbaar proces om zo aan de zijlijn getuige te mogen zijn van zo’n ontwikkeling.

Praktijk Sterrekind blijft dus bestaan. Eerst vanuit de camper door middel van online therapie en coaching. Dit kan via beeldbellen of telefoon. Straks ben je uiteraard ook welkom in mijn praktijk gevestigd in Zweden vertelt Linda.

Linda: “Ik ga het face to face contact met alle ouders en kinderen hier in Nederland ontzettend missen. Ik wil alle ouders, jongeren, kinderen en andere betrokkenen uit mijn netwerk danken voor al hun vertrouwen in mij en uiteindelijk in zichzelf! Het gaat jullie goed.”

Wil je Linda en haar gezin blijven volgen dat kan via haar Instagram:

https://www.instagram.com/linda_peelen/

https://www.instagram.com/onder_de_sterren_zweden/

Afbeelding
Bestuurders Hollandse Plassen-gemeenten slaan handen ineen met samenwerkingsconvenant Nieuws
Afbeelding
Succesvol Schoolhockeytoernooi 2024 bij HC Rijnvliet Sport
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten sluit 'Muziek-is-de-Basis!'-project groots af leerlingen maken muzikale wereldreis met DJ Nieuws
Afbeelding
Koningsdag in Vleuten met vrijmarkt Nieuws
Afbeelding
Utrecht lanceert meetlat voor nieuwe economie met biodiversiteit en circulaire economie Nieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie door volleybalvereniging UVV-Sphynx Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws
Afbeelding
TheWeeknd op de Fabrique in Maarssen, een nieuw lifestyle festival waar je geïnspireerd wordt Ondernemend
Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Maak kennis met Bridge! Vrije tijd
Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws