Hockeyplezier bij MHC Fletiomare
Hockeyplezier bij MHC Fletiomare MHC Fletiomare

Kom ook hockeyen bij Fletiomare! Jeugdinschrijving opent op 16 maart.

Sport Ingezonden

VLEUTEN > Wil jij in het nieuwe hockeyseizoen ook bij Fletiomare komen hockeyen? Schrijf je dan nu in als lid van MHC Fletiomare! Je kunt je inschrijven vanaf 16 maart tot en met 19 april 2020. Deze periode geldt voor alle jeugdcategorieën. (seniorleden vanaf 18 jaar kunnen zich het hele jaar door aanmelden). 

Algemene informatie over het lidmaatschap en het online aanmeldformulier vind je op www.fletiomare.nl  

Meisjes en jongens van (bijna) 6 jaar oud
Elk jaar verwelkomt Fletiomare zo’n 120 nieuwe leden in de allerjongste leeftijdscategorie: de 1e jaars F.  Je mag je inschrijven als je geboren bent tussen 1 oktober 2013 en 30 september 2014. Indien we voldoende plaatsen over hebben zijn ook jongens en meisjes welkom met een geboortedatum tot 1 januari 2015 èn die al naar groep 3 van de basisschool gaan. We nodigen deze groep kinderen uit zich ook nu al vast in te schrijven! 

Kinderen vanaf 7 jaar oud
Fletiomare heeft ruim 1500 jeugdleden verdeeld over 150 jeugdteams in alle leeftijdscategorieën. Elk jaar hebben we gelukkig ook in die bestaande teams (beperkt) plek voor nieuwe leden! Voor deze zij-instroom hanteren we voorrangsregels en een notariële loting. Maar meld je gerust aan gedurende de inschrijfperiode van 16 maart tot en met 19 april.

Hockeyen bij Fletiomare is leuk en uitdagend
Hockeyen bij Fletiomare is leuk, goed georganiseerd maar vooral uitdagend voor alle niveaus en leeftijden. De club met ruim 2100 leden beschikt over een prachtige accommodatie met gezellig clubhuis direct aan Het Lint in Het Maximapark en is op de fiets makkelijk en veilig te bereiken. Vanaf het nieuwe hockeyseizoen in augustus 2020 beschikt de club over maar liefst vier volledige waterkunstgrasvelden en 1,5 zandkunstgrasveld. In de winter hebben we op eigen terrein een blaashal voor het zaalhockey.

Bij Fletiomare worden kinderen uitgedaagd èn opgeleid op het eigen hockeyniveau. Van de allerhoogte landelijke KNHB jeugdcompetitie tot aan het beginnersniveau. De jeugdopleiding van Fletiomare staat zeer goed aangeschreven. De trainersstaf is bij Fletiomare zelf in dienst en bestaat uit zo’n 20 professionele en gediplomeerde hoofdtrainers, hoofdcoaches en technisch coördinatoren. Daarnaast hebben we ruim 100 enthousiaste eigen jeugdtrainers die zelf in de oudere jeugd spelen. Onze hockeyopleiding zorgt ervoor dat de modernste hockey-inzichten (technisch en tactisch) vanaf onze topteams Heren 1 en Dames 1, naar onze topjeugd en breedtejeugd, tot aan de allerjongste jeugd worden door vertaald.

Omdat hockey vooral draait om veel plezier beleven, organiseren we het gehele jaar door allerlei leuke (hockey) activiteiten voor alle leden. Kom gerust een keer een kijkje nemen!

Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie door volleybalvereniging UVV-Sphynx Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws
Afbeelding
TheWeeknd op de Fabrique in Maarssen, een nieuw lifestyle festival waar je geïnspireerd wordt Ondernemend
Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Maak kennis met Bridge! Vrije tijd
Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Jongeren brengen wervelende show Podium Takeover in Podium Hoge Woerd Nieuws
Afbeelding
In Between Café Leidsche Rijn voor inspiratie naar leuke baan Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Samen aan de slag voor schone Vecht Nieuws