UVV 1 samen met Gertjan Verbeek in voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen
UVV 1 samen met Gertjan Verbeek in voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen UVV Voetbal

Voetballers UVV klaar voor het nieuwe seizoen

Sport Ingezonden

LEIDSCHE RIJN > Plezier, Progressie en Prestatie: dat straalt UVV 1 uit voor aanvang van het nieuwe (hopelijk coronavrije) voetbalseizoen 2021/2022.

Het vlaggenschip van UVV, UVV 1 het komende jaar op zaterdag in de 4e klasse voetballen. Het eerste van UVV straalt vertrouwen en eenheid uit en heeft zin in het nieuwe seizoen.

Er staat na vele jaren weer een volwaardige UVV-1 selectie: bestaande uit jongens die hun hele leven al bij UVV spelen, UVV’ers die weer zijn teruggekomen na enkele omzwervingen bij clubs in de regio en goede spelers die hun sloffen uit de kast hebben gehaald om de club te vertegenwoordigen. Een mooie mix van talent en ervaring.

Vertrouwen en eenheid straalde UVV 1 ook uit bij de gasttraining van Gertjan Verbeek. Als onderdeel van de opbouw naar het nieuwe seizoen zag Gertjan Verbeek gretige spelers waarvan een aantal, volgens Verbeek, mee zouden kunnen bij teams in hogere klasses. We kijken dan ook uit naar de oefenwedstrijd die UVV 1 het komende jaar zal gaan spelen tegen Almere City. Zo ver is het nog niet, maar teamspirit, individuele kwaliteiten en een goede organisatie zal UVV 1 het komende jaar helpen om hoge ogen te gooien.

UVV is blij dat veel jongens niet alleen speler zijn maar ook trainer van jeugdteams. Dat past in het beleid van het opbouwen van een vereniging waarin iedereen betrokken is.  Zo is Nordin Talha trainer van onze JO14-1, Marten van den Berg coacht de jongens van de JO12-1, Roemer Coolen en Tycho Peters trainen de JO11-1, Ayoub Omousa is hoofdtrainer van de O9-1, traint Mohammed Bahri de kabouters en is Lorenzo Hunte trainer bij de voetbalschool. Kortom een eerste elftal dat UVV in de hele linie verbindt.

Het eerste wordt geleid door lid van verdienste van UVV en hoofdtrainer Youssef Talha samen met zijn assistent Sven Coté. Hoofdtrainer Youssef wil als echte UVV-er met deze frisse groep volgend seizoen UVV weer trots maken: “Dit is een team waar we hoge ogen mee kunnen gooien en een team met UVV’ers voor de toekomst. Er zitten veel jongens in die ik al jaren train, jongens van begin twintig waarvan een groot deel al seniorenvoetbal heeft gespeeld. Samen met Sven Coté willen we ervoor zorgen dat het eerste het vlaggenschip is waar de jeugd naar opkijkt.”

Bestuurslid Technische Zaken Marchel Neplenbroek is blij met de groep. “We hebben er echt werk van gemaakt om een sterk UVV 1 op de been te kregen. Komend seizoen moeten we laten zien waar we staan in de 4e klasse. Maar ik heb met Youssef als trainer en deze groep spelers er alle vertrouwen in.”

Ook voorzitter Xander Coolen ziet toekomstperspectief. “De club heeft een mooi verleden en een mooie toekomst, maar we zijn er nog niet. De focus ligt op het bouwen van een stevig fundament met helder beleid. Daarin past een UVV 1 dat uitstraalt dat ze UVV zijn. We zijn daarom trots dat TZ samen met alle betrokkenen een perspectiefvol UVV 1 heeft bijeengebracht. Een team dat als voorbeeld voor de rest van de vereniging kan gelden. Met betrokken teamspelers. We kijken uit naar de eerste wedstrijden op ons nieuwe hoofdveld en hopen dat toeschouwers niet alleen de hoofdtribune maar daarna ook de kantine kunnen vinden.”

UVV 1 gaat op de zaterdag wedstrijden spelen en traint op dinsdag en donderdag op Sportcomplex de Paperclip in Leidsche Rijn.. Het team gaat uitkomen in de 4e klasse H district West I en gaat o.a. spelen tegen Elinkwijk, Nieuw Utrecht SV en VVIJ.

Cover van het boek.
Deel 4 van Toen & Nu Utrecht is uit Vrije tijd
Afbeelding
Inloopbijeenkomst over het toekomstbeeld Nedereindse Park Gemeente
Iedereen kan genieten op De Vecht
Mijlpaal voor Fietsboot op de Vecht, duurzame boot gaat vrijdag varen Nieuws
Dymph Hoffmans, jury

Aukje Treep, wethouder Soest

Elsie Hijstek, Soester Energie Coöperatie

Judith de Pagter, Soester Energie Coöperatie
Beste Lokale Energie-initiatief van de provincie Utrecht 2024: Soester Energiecoöperatie Ondernemend
Afbeelding
Schapen scheren bij schaapskooi Groot-Zandveld Vrije tijd
Afbeelding
Succesvolle voorjaarscompetitie tafeltennissers TTV Fletio. Sport
Afbeelding
Het mooiste stadspark van Nederland zoekt nieuwe vrijwilligers, ook achter de schermen. Zin om mee te denken? Lezersnieuws
Afbeelding
Gemeente Utrecht onderzoekt oprichting van een eigen warmtebedrijf Nieuws
Afbeelding
De Ronde Venen is een nieuwe fietsroute rijker: de Burgemeestersroute Lezersnieuws
Afbeelding
Estafettestaking bereikt midden van het land CNV: Vrijdag acties in Metaal & Techniek regio Utrecht op Lage Weide Ondernemend
Monitoren en bijstellen van het slootwaterpeil
Provincie Utrecht stelt subsidie beschikbaar voor innovatieve ideeën in de landbouw Nieuws
Afbeelding
Explosie vannacht bij een woning aan de Willem Frederik Hermansstraat in Leidsche Rijn Nieuws
Nieuwegracht 201,
Zaterdag 29 juni 2024: Open Tuinendag Utrecht Lezersnieuws
Fort Nieuwersluis sluit tijdelijk voor publiek Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws