Afbeelding

De Herfstdagen komen weer terug bij Slot Zuylen!

Vrije tijd

OUD-ZUILEN > Na de succesvolle editie van de Herfstdagen vorig jaar, komen de Herfstdagen ook nu weer terug voor een heel weekend bij Slot Zuylen. In het eerste weekend van oktober wordt deze sfeervolle buitenmarkt georganiseerd. Hiervoor slaat Slot Zuylen de handen ineen met Trots Event Concepts. Het belooft een bijzonder feest te worden voor groot en klein, in de prachtige historische kasteeltuin. De buitenmarkt is te bezoeken op zaterdag 3 en zondag 4 oktober van 11 tot 17 uur.

Streekproducten en tips voor de eigen tuin

Tijdens de Herfstdagen is er veel te doen op het landgoed. Diverse standhouders bieden een breed aanbod van heerlijke (biologische) delicatessen, streek- en lifestyleproducten. Ook voor ambachtelijke producten uit de moestuin van Slot Zuylen, zoals groenten en fruit, appelsap, honing en zelfgemaakte jam, zijn bezoekers aan het goede adres. Krijg tips van de tuinbaas en ontdek hoe uw tuin winterklaar gemaakt kan worden.

Bezoek aan het Slot

Combineer uw bezoek aan de Herfstdagen met een rondgang door het Slot. Ontdek hoe de familie Van Tuyll van Serooskerken in het Slot woonde tijdens de oorlog met de tentoonstelling ‘Barones in Oorlogstijd’. In het weekend van 3 en 4 oktober hanteren wij een gereduceerd tarief voor een bezoek aan het Slot.

Samenwerking met trotsmarkt

De tweedaagse editie van de markt is tot stand gekomen in samenwerking met Trots Event Concepts. Trots organiseert diverse streekmarkten op bijzondere locaties door het hele land. De standhouders delen graag trots, passie en kennis. De markten kenmerken zich door een grote diversiteit en een verzorgde presentatie. Daarnaast kent Trots een grote trouwe klantenkring uit de regio. Kortom een gezonde win-win met een ambitieuze blik op de toekomst.

Aanvullende informatie

Evenement: Herfstdagen

Datum: Zaterdag 3 en zondag 4 oktober, 11.00 tot 17.00

Toegangsprijs Herfstdag en tuin: € 7,50 voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar gratis, € 4,00 voor leden van de Vereniging Vrienden van Museum Slot Zuylen.

Toegangsprijs Slot: Het Slot is alleen toegankelijk i.c.m. de fair. Op 3 en 4 oktober is een ticket voor de fair benodigd voor toegang tot de tuin en het Slot. Kaarthouders die normaliter gratis zowel tuin als slot bezoeken, dienen alsnog in het bezit te zijn van een fair toegangsbewijs. Daarop krijgen kaarthouders geen korting. Toegang tot het Slot kost € 5,50 voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar gratis, museumjaarkaarthouders gratis, voucher Postcode/Vrienden/Bankgiroloterij/ICOM/Rembrandt kaarthouders gratis.

Tickets: Tickets zijn vanaf vrijdag 25 september verkrijgbaar via de website. Gezien beperkte ruimte adviseren wij uw ticket van tevoren aan te schaffen. Op de dagen zelf kunt u ook aan de kassa een toegangsbewijs kopen.

Adres: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, 3611 AS Oud Zuilen

Wij nemen maatregelen om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen, deze kunt u hier lezen.

Wij vragen onze bezoekers om rekening te houden met maatregelen. Neem deze zorgvuldig door voor uw bezoek. Deze kunt u hier raadplegen.

Wij vragen u om thuis te blijven bij verkoudheidsklachten en/of koorts/benauwdheid. Dit geldt tevens als uw huisgenoten last hebben van koorts/benauwdheid. Voor de richtlijnen verwijzen wij u naar de website van het RIVM.

Afbeelding
Jongeren nemen Podium Hoge Woerd over Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Opening nieuwe locatie ZilverFitness in De Meern, 55 plussers sterker door ZilverFitness met vaste coach Ondernemend
Het Gebouw, tegenover Madridstraat in LRC
Utrecht wijst 36 jonge monumenten aan, ook in Leidsche Rijn Nieuws
Afbeelding
Gratis huiswerkbegeleiding in buurtcentrum De Pijler Vrije tijd
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
Bouw van de Centraalbrug in Woerden begint volgende week Nieuws
Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws