Afbeelding

Ga je mee op avontuur in de zomervakantie in Parkwijk en Het Zand

Vrije tijd

LEIDSCHE RIJN > Sluit aan bij de Zomer-Avonturenclub voor kinderen uit groep 5 t/m 8 op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 juli en beleef de mooiste avonturen! Spring over sloten, bak broodjes, klim in een boom en nog veel meer.

Wat is de Zomer-Avonturenclub?

Nadat er enkele reguliere naschoolse Avonturenclubs in de wijk zijn geweest nu ook een zomereditie. Bij de Zomer-Avonturenclub leer je op jezelf te vertrouwen en risico’s te nemen. Je klimt in een boom zo hoog als jij durft, je voelt je hartslag stijgen en bent trots dat het gelukt is. Als club werken we samen om uitdagingen aan te gaan. Kinderen kunnen zich uitleven door te hakken, graven, zagen, slopen, slaan. Als begeleiders zorgen we natuurlijk voor een in context zo veilig mogelijke omgeving.

We zijn telkens op zoek naar elementen uit de natuur om te ervaren, ontdekken en beleven. Natuur tot op het bot beleven. Door de stromende regen je sokken voelen soppen, door ijzige wind je handen voelen tintelen, met je blote voeten in de modder uitglijden, de huid van een zelf gevangen kreeft voelen. Zo proberen we de kinderen een onvergetelijke positieve ervaring in de natuur mee te geven.

Wie begeleidt deze Avonturenclub? Verena Willemse (WUNDERLE)is in de wijk al bekend door kunstworkshops met een link naar duurzaamheid, natuur en techniek. Bij de avonturenclub zet ze al haar kennis en ervaring met kinderen in voor een avontuurlijke natuurbelevenis!

Zit je in groep 5,6,7 of 8 op een school of woon je in de buurt Het Zand/Parkwijk óf wil je sowieso graag meedoen? Je kunt je inschrijven voor de drie dagen via Brede School Het Zand: https://bredeschoolutrecht.nl/hetzand/activiteiten/

Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. Er wordt gestart en geëindigd op Buurttuin Johanniterveld, Vogelvlinderweg 50/3544 NJ Utrecht. Dagen en tijden zijn: 19, 20 en 21 juli, 9.50-10.00 uur verzamelen en van 10.00-13.00 uur Avonturenclub. Kosten voor U-pas gratis, overig 15€. Informatie: h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl

Afbeelding
Utrecht lanceert meetlat voor nieuwe economie met biodiversiteit en circulaire economie Nieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie door volleybalvereniging UVV-Sphynx Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws
Afbeelding
TheWeeknd op de Fabrique in Maarssen, een nieuw lifestyle festival waar je geïnspireerd wordt Ondernemend
Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Maak kennis met Bridge! Vrije tijd
Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Jongeren brengen wervelende show Podium Takeover in Podium Hoge Woerd Nieuws
Afbeelding
In Between Café Leidsche Rijn voor inspiratie naar leuke baan Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws