Afbeelding

Uitvaartonderneming en afscheidskamer in Maarssenbroek

Ondernemend

MAARSSENBROEK > Monique Kaldenbach is uitvaartbegeleider en heeft de afgelopen jaren na een overlijden vele families mogen begeleiden en uitvaarten mogen organiseren. Het is nu tijd dat ze vanuit haar eigen onderneming families bij staat in een moeilijke tijd. Om haar onderneming nog meer vorm te geven, heeft ze een afscheidskamer in Maarssenbroek ingericht.

Monique woont al vele jaren met haar gezin in Maarssenbroek en heeft in 2015 de opleiding tot uitvaartbegeleider gevolgd. Het vak van uitvaartbegeleider is haar op het lijf geschreven. Nabestaanden begeleiden op een rustige manier, meebewegen met dat wat er is en goed luisteren is wat ze biedt aan nabestaanden. Ze wil er graag zijn voor anderen, ze werkt vanuit haar hart en zal er alles aan doen om een afscheid zo persoonlijk mogelijk mee vorm te geven. Ook heeft ze de opleiding tot dementievriendelijke uitvaartbegeleider gevolgd, omdat ze weet hoe belangrijk het is om iedereen bij een uitvaart van een geliefde te betrekken.

Juist in deze Covid19 crisis, waar veel dingen niet kunnen, is het fijn om samen met nabestaanden te kijken naar dat wat wel kan. Binnen de grenzen van de richtlijnen van het RIVM is het zeker mogelijk om persoonlijk afscheid te organiseren. Juist nu krijgt ze vaak terug van nabestaanden dat het afscheid zo intiem was, zo dicht bij de basis van het gezin, van de familie.

Gezien de wens rond afscheid en overlijden om zo veel mogelijk te organiseren in de omgeving waar je ook gewoond en geleefd hebt, heeft Monique in Maarssenbroek een afscheidskamer ingericht. Een ruime kamer waar men in alle rust afscheid kan nemen van een geliefde, waar men met elkaar kan zijn. De ruimte is zo ingericht dat u de gelegenheid heeft samen met anderen afscheid te nemen en herinneringen te delen, ook op 1,5 meter afstand. De afscheidskamer bevindt zich op Reigerskamp 611, de ingang is aan het parkeerterrein tegenover de Lidl. Het is een zelfstandige ruimte met een eigen ingang, een keuken en een toilet en er is voldoende parkeergelegenheid.

Bent u nieuwsgiering naar de afscheidskamer en de mogelijkheden, u bent van harte welkom een kijkje te nemen. Belt u gerust om een afspraak te maken. Natuurlijk is Monique ook bereid vrijblijvend met u in gesprek te gaan over wensen rond uw uitvaart en te kijken naar uw uitvaartverzekering. Ook daarvoor mag u haar bellen voor een afspraak 06-57998595.

Informatie Monique Kaldenbach Uitvaartzorg en afscheidskamer Maarssenbroek treft u aan op www.kaldenbachuitvaartzorg.nl

default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Trots op DigiD-certificaat, Zelf aan de slag met DigiD, het kan in de Bibliotheek Nieuws
Afbeelding
Start werkzaamheden met gedeeltelijke afsluiting Oostkanaaldijk Loenen Nigtevecht Nieuws
Restaurant de Meander, Zorggroep de Vechtstreek
Alzheimercafé Breukelen-Loenen over praktische adviezen over ergotherapie, voor mensen met dementie. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
Afbeelding
Wijdemeren mogelijk opgedeeld in stukjes Nieuws
Afbeelding
Musical Ruth in De Ark Vrije tijd

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws