Afbeelding

Aftrap Nationale Sportweek maandag in Nigtevecht

Sport

NIGTEVECHT > De Nationale Sportweek gaat van start! De week wordt op maandag 21 september feestelijk geopend in Nigtevecht door de uitvoering van een speciaal voor de gelegenheid geschreven lied en dans.

De buurtsportcoaches zullen dit samen met hun doelgroepen op verschillende locaties in de gemeente op hun eigen wijze, ten uitvoer brengen.

De officiële opening vindt plaats op de Flambouw school in Nigtevecht

Op de Flambouwschool in Nigtevecht wordt het extra speciaal. Buurtsportcoach Lotte Horstman zal samen met alle kinderen van de school de dans en het lied uitvoeren. Directeur van de school; Mirjam Schweppe zal een watertappunt onthullen op het schoolplein.

Buurtsportcoaches Stichtse Vecht

De buurtsportcoaches in Stichtse Vecht werken bij verschillende, individuele werkgevers verspreid over heel Stichtse Vecht. Ze zijn onder andere te vinden bij basisscholen, Jeugdpunt Stichtse Vecht, Welzijn Stichtse Vecht en Team Sportservice. Door samen te werken bereiken ze inwoners uit alle doelgroepen. Om meer zichtbaar te zijn als eenheid, heeft The Voice Stichtse Vecht een lied geschreven over sporten in Stichtse Vecht en hebben de cultuurcoaches van de Talent Academy een dans op het lied gemaakt. In alle kernen zal maandagochtend de dans gedaan worden uitgevoerd door alle coaches met hun eigen doelgroep.

Nationale Sportweek

NOC*NSF, gemeenten, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de Nationale Sportweek. Tijdens de sportweek krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past door mee te doen met één van de gratis kennismakingslessen. In Stichtse Vecht doen er heel veel clubs en verenigingen mee. Alle lessen en activiteiten vind je in de sportkalender op www.sportpuntstichtsevecht.nl

Eerder bericht

STICHTSE VECHT > NOC*NSF, gemeenten, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de Nationale Sportweek. 

Tijdens de sportweek krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past door mee te doen met één van de gratis kennismakingslessen. In Stichtse Vecht doen er heel veel clubs en verenigingen mee. Alle lessen en activiteiten vind je op de website SportpuntStichtseVecht.nl en de sportkalender in de VARNWS. Nationale Sportweek 2020 Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. 

Er mag weer binnen worden gesport door alle doelgroepen, in alle takken van sport. “Juist nu is het extra belangrijk om te bewegen. Veel inwoners missen het contact met anderen. Sport en beweegactiviteiten kunnen daar veel in betekenen. Dat helpt om gezond, fit en vrolijk te blijven.”. Zegt Hetty Veneklaas Wethouder Sociaal, Onderwijs en Sport Gemeente Stichtse Vecht. Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook opnieuw het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek dit jaar! De Nationale Sportweek is van 18 tot en met 27 september. Alle activiteiten vind je op de website sportpuntstichtsevecht.nl en de sportkalender in de VARnws,

Afbeelding
Kringloopwinkel De Sirkel krijgt kans op Circulair ambachtscentrum bij nieuw afvalstation. Nieuws
Een taxatie van gouden of zilveren sieraden kan u verrassen.
Goud Inkoop Bus komt weer langs in de regio Ondernemend
Informatie
LbnK organiseert de wielertoertocht Gerard Vianen Classic op Hemelvaartsdag 9 mei 2024 Vrije tijd
Afbeelding
PAS-melders krijgen prioriteit in Utrechtse stikstofbank Nieuws
Spijkerbroek hangen. Te gek!
Rondom Koningsdag organiseert de Oranjevereniging Maarssen-Dorp enkele activiteiten, vooral voor kinderen Vrije tijd
Afbeelding
Bestuurders Hollandse Plassen-gemeenten slaan handen ineen met samenwerkingsconvenant Nieuws
Afbeelding
Poldermodellen gaven een spetterend optreden in 4-en-1 in Breukelen Lezersnieuws
Afbeelding
Tulpencursus van MHV, jeugd maakt kennis met hockey Sport
De telefoon weer boven water
Duikers halen telefoon van toeristen uit Vecht in Breukelen Lezersnieuws
----
Uitslagen Schietsportvereniging Loenen Sport
Afbeelding
De Boffers naar Dierentuin Amersfoort als afsluiting van seizoen Lezersnieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie voor Stichtse Vecht door volleybalvereniging UVV-Sphynx Lezersnieuws
Afbeelding
Sterke stijging fietsendiefstal in Stichtse Vecht, ook meer drugshandel Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws