Afbeelding

2019: een goed jaar voor Onderling Verzekerd Leden beoordelen de verzekeraar met een 8,5

Ondernemend

VLEUTEN > Onderling Verzekerd kijkt terug op een goed jaar. Hoewel de financiële cijfers tot grote tevredenheid leiden, zijn het vooral de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek die de verzekeringsmaatschappij trots maken. Leden beoordelen Onderling Verzekerd namelijk met maar liefst een 8,5!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) maakte de verzekeringsmaatschappij daarnaast bekend dat het resultaat fors is verbeterd ten opzichte van een jaar eerder (2018). In verband met corona kon de ALV voor het eerst niet op de gebruikelijke manier doorgaan. In plaats van een bijeenkomst, werd gekozen voor een digitale vergadering die leden via een livestream konden volgen. Henny Smorenburg (voorzitter van de Raad van Commissarissen) en Eric Dolmans (lid van de RvC) presenteerden samen met Harold Eggenkamp (voorzitter Raad van Bestuur) de vergadering vanuit een studio in Heemstede. Leden konden via een chatfunctie vragen stellen. Ook was er geregeld dat zij konden stemmen, zodat er rechtsgeldige besluiten konden worden genomen. Zo besloten de leden het voordelig saldo toe te voegen aan de algemene reserves van Onderling Verzekerd.

Donatie

Ieder jaar steunt de verzekeringsmaatschappij een maatschappelijk betrokken organisatie uit de regio met een donatie. Dit jaar viel de keuze op Stichting Moestuin de Haar uit Utrecht. Deze stichting is volop bezig de historische moestuin van Kasteel de Haar in Haarzuilens in ere te herstellen en weer in bedrijf te nemen. Mensen kunnen in de moestuin straks groenten zien groeien en ophalen en jong en oud kunnen er ervaren hoe de groenteteelt in zijn werk gaat. Het team Advies van Onderling Verzekerd heeft de stichting inmiddels een cheque van 1000 euro overhandigd.

Reclamecampagne

Onderling Verzekerd staat voor ‘Vertrouwd en Dichtbij’. Dat dit niet alleen een streven, maar ook de werkelijkheid is, bewijzen de cijfers uit het klanttevredenheidsonderzoek. Niet alleen beoordeelden leden de verzekeringsmaatschappij in het onderzoek met een 8,5, ook kwam er een NPS (Net Promotor Score) van 46 uit. Uitzonderlijke mooie cijfers, waar Onderling Verzekerd zeer trots op is. Met een reclamecampagne rond het thema ‘Beter een goede buur, dan een verre assurantieadviseur’ gaat Onderling Verzekerd verder aan haar regionale bekendheid werken.

Afbeelding
Zandpad blijft voorlopig Zandpad, plannen in ijskast Nieuws
Afbeelding
Betaald parkeren Scheendijk nu 24 uur per dag met handhaving Gemeente
Afbeelding
Herstel boomgaard park Vechtenstein Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Trots op DigiD-certificaat, Zelf aan de slag met DigiD, het kan in de Bibliotheek Nieuws
Afbeelding
Start werkzaamheden met gedeeltelijke afsluiting Oostkanaaldijk Loenen Nigtevecht Nieuws
Restaurant de Meander, Zorggroep de Vechtstreek
Alzheimercafé Breukelen-Loenen over praktische adviezen over ergotherapie, voor mensen met dementie. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws