Afbeelding

Jeugdteams kampioen bij FC Breukelen

Sport

BREUKELEN > Succes bij FC Breukelen. Vier jeugdteams hebben de titel al binnengehaald.

Helaas is het zo dat op dit moment het sportpark beperkt toegankelijk is door de Corona-maatregelen. Daarom konden de ouders van onze jeugdteams helaas niet bij de wedstrijden kijken en juist afgelopen zaterdag was dit een beetje extra zuur. Er stond namelijk voor een aantal teams het nodige op het spel. Door de nieuwe competitieopzet bij de jongere jeugd zijn er in oktober al kampioenschappen te verdelen en ook een stuk of wat van onze jeugdteams waren daarvoor in de race. 

Daar was meer dan genoeg motivatie voor alle jongens en meiden om flink aan de bak te gaan. En 1 ouder liet zien dat je met een beetje creativiteit toch nog een glimp van de wedstrijd kunt opvangen. Hij volgde de wedstrijd met een verrekijker vanaf de parkeerplaats. 

En wat een zaterdag werd het, maar liefst 4 jeugdteams van FC Breukelen zijn allemaal ongeslagen kampioen geworden. Ja, u leest het goed 4 jeugdteams werden dit weekend al kampioen. Het begon om 9.00 uur met de JO 11-2. Ze werden op eigen veld kampioen door de streekderby van vv Maarssen te winnen met 8-2.

Daarna speelde de JO 11-1 tegen S.V. Montfoort ‘19, helaas waren er zieken en speelden we 7 tegen 7. Dit mocht de pret niet drukken, de nieuwe opstelling hadden de jongens snel onder de knie en ze wisten de wedstrijd dan ook met 13-1 te winnen. Dit maakte ook de 11-1 zonder puntverlies kampioen.

De JO 11-3 speelde uit tegen directe concurrent en mede koploper UVV, zo’n echte 6-punten wedstrijd waarbij de winnaar aan het langste eind trekt. Na een bloedstollende wedstrijd stond er een 3-3 op het bord, beide ploegen waren echt op alle fronten aan elkaar gewaagd. En dan geeft het doelsaldo de doorslag en dit was in het voordeel van onze mannen. Dit maakte de hardwerkende jongens ongeslagen kampioen op doelpuntsaldo. Het verschil met concurrent UVV betrof uiteindelijk 1 doelpunt in het voordeel van FC Breukelen. Wat moet dat een heerlijk gevoel zijn voor de mannen, zo dik verdiend!

Als laatste kwamen de jongens van de JO 12-3 in actie tegen vv De Meern. Het team kon natuurlijk niet achterblijven en goed voorbeeld deed goed volgen. De jongens deden wat ze moesten doen, ze wonnen met 10-2 en dat maakt ook de JO 12-3 kampioen zonder puntverlies.

Zaterdag 3 oktober gaat de boeken in als een hele bijzondere dag. Sportkantines mochten niet open en ouders mochten niet op het sportcomplex van de regering, de veiligheid en gezondheid staan natuurlijk voorop. Maar het meest bijzondere waren de resultaten van de jeugdteams en de vele blije gezichten van de mannetjes met hun bekers.

Namens de jeugdcommissie en het bestuur: Van harte gefeliciteerd allemaal!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Restaurant de Meander, Zorggroep de Vechtstreek
Alzheimercafé Breukelen-Loenen over praktische adviezen over ergotherapie, voor mensen met dementie. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
Afbeelding
Wijdemeren mogelijk opgedeeld in stukjes Nieuws
Afbeelding
Musical Ruth in De Ark Vrije tijd
Afbeelding
Drie jeugdspelers van FC Breukelen uitgenodigd voor RTO stage bij FC Utrecht Sport
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Kennismaken met hockey en met de vereniging. Sandra Stokmans Fotografie
Maak kennis met hockey bij MHV met de Dentiq Tulpencursus voor de jeugd Sport

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws