Afbeelding

100% Vleuterweide, met de komst van Toko Vleuterweide is het winkelcentrum volledig verhuurd

Ondernemend

VLEUTERWEIDE > Toko Vleuterweide maakt het winkelcentrum 100% verhuurd. Liefhebbers van de authentieke Indonesische keuken kunnen vanaf begin november terecht op de Middenburcht nummer 22. 

Yunita ontwikkelde haar liefde voor lekker eten in het restaurant van haar familie in Jakarta. Na het succes van haar eerste toko in winkelcentrum Castellum Houten kunnen we nu ook in Vleuterweide gaan genieten van haar heerlijke gerechten. De authentieke Indonesische keuken De smaken van de foodmarkten op Sumatra zijn de inspiratie voor Yunita. Haar moeder verkoopt al jaren maaltijden in hun Lapo Medan Ria op de foodcourt in Tanggerang Serpong, waar Yunita opgroeide. Op deze plek komen allerlei Aziatische keukens samen. Deze rijkdom aan smaken nam Yanita mee naar Nederland. In Nederland zijn we gek op de Rendang en natuurlijk kun je die bij Yunita bestellen. Maar proef ook eens de Ayam Woku een authentiek gerecht uit de rijke eetcultuur van Sulawesie. Ayam Woku is een kipgerecht met verse kruiden waaronder basilicum en frisse limoen. Of probeer de Ayam of Ikan Arsik met andaliman, een hele speciale groene peper uit NoordSumatra. 

De gerechten van Yanita en haar team worden altijd gemaakt met pure ingrediënten. Geen potjes, blikjes en kant-en-klaar, maar verse ingrediënten en verse kruiden. Niet alleen lekker en makkelijk, maar ook echt gezond. In de toko vind je Indonesische snacks, lunch en avondmaaltijden. Je kunt zowel lekker afhalen, laten bezorgen of gezellig eten aan één van de tafeltjes in de winkel. Als je zelf graag Indonesisch kookt kun je bij Yanita terecht voor unieke producten en vooral geweldige tips. Yanita speelde al een tijdje met het idee om een tweede toko te openen. Toen tijdens de coronaperiode de mensen in de rij stonden voor haar Toko gaf dat het zelfvertrouwen om de droom werkelijkheid te maken. 100% Vleuterweide Winkelcentrum Vleuterweide is altijd in beweging. Het succes van het winkelcentrum maken we samen! Er is door alle betrokkenen hard gewerkt om Winkelcentrum Vleuterweide op de kaart te zetten en klaar te maken voor de toekomst. Het is geweldig nieuws dat met de komst van Toko Vleuterweide het winkelcentrum volledig is verhuurd. 

Afbeelding
Betaald parkeren Scheendijk nu 24 uur per dag met handhaving Gemeente
Afbeelding
Herstel boomgaard park Vechtenstein Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Trots op DigiD-certificaat, Zelf aan de slag met DigiD, het kan in de Bibliotheek Nieuws
Afbeelding
Start werkzaamheden met gedeeltelijke afsluiting Oostkanaaldijk Loenen Nigtevecht Nieuws
Restaurant de Meander, Zorggroep de Vechtstreek
Alzheimercafé Breukelen-Loenen over praktische adviezen over ergotherapie, voor mensen met dementie. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws