Afbeelding

ERA Ritter Makelaardij klaar voor uitdagende tijden

Ondernemend

STICHTSE VECHT > Momenteel ervaren we spannende en uitdagende tijden met vragen als: hoe gaat het met de gezondheid van de familie, buren, collega’s, medewerkers etc.? wanneer kan ik mijn ouders in het verzorgingstehuis weer bezoeken? Hoelang zijn de kinderen nog blij dat ze geen school hebben? heeft het consequenties voor mijn baan? wanneer kunnen wij weer gezamenlijk sporten? etc. etc. En …….. hoe lang gaat dit allemaal nog duren? Allemaal vragen die ons erg bezighouden maar waar niemand nog een antwoord op heeft.

Ook de woningmarkt kent uitdagende tijden. En mogelijk roept het bij u vragen of twijfels op over het kopen of verkopen van uw woning. Wellicht bent u er zelfs nu concreet mee bezig. Belangrijk voor u is om te weten dat de service en dienstverlening van ERA Ritter Makelaardij onverminderd doorgaat en zelfs extra is uitgebreid en aangepast.

In deze periode met zorg over fysieke contacten en het beperken van bezoeken verzeker ik u dat onze technologische specialisatie, gemak en veiligheid biedt bij het succesvol kopen of verkopen van uw huis. Concreet kan dat bijvoorbeeld door het zogenaamd virtueel bezoeken van een huis, dus zonder ter plekke aanwezig te hoeven zijn.

Letterlijk het gemak waarmee wij u dienen. Een ander voorbeeld is de landelijke ERA Open Huizen Route, die wij al 20 jaar enkele malen per jaar in Nederland succesvol organiseren. De landelijke ERA Open Huizen Route zal vanaf vandaag één week duren in plaats van één dag; en deze zal volledig digitaal zijn. Dit betekent dus dat kopers en kijkers gedurende één week ruim de tijd hebben om comfortabel én op veilige afstand een goed beeld krijgen van een woning zonder die zelf fysiek te hoeven bezoeken.

Gemak en maximale service voor zowel kopers als verkopers. Wij leggen het graag uit hoe het werkt.

Onze dienstverlening is grotendeels digitaal georganiseerd. Het voordeel voor u is dat u daardoor te allen tijde toegang heeft en inzicht heeft in de status en voortgang van uw woning van het verkopen of kopen. Hierdoor kan ook het aantal benodigde fysieke contacten tot een minimum beperkt worden.

En zoals u mag verwachten worden de ERA-makelaars voortdurend getraind in het optimaal toepassen van alle bestaande en nieuwe mogelijkheden die de technologie ons nu bieden. Van online update-gesprekken, social media-inzet, Skype of Facetime overleg, van digitale gratis waardebepalingen, virtuele bezichtigingen tot elektronische 24/7 data-uitwisseling bij het koop- of verkoopproces van uw huis.

ERA Ritter Makelaardij heeft het allemaal ter beschikking voor u, gericht op de zekerheid dat u verder kunt met de vervulling van uw woonwens op een verantwoorde, veilige en efficiënte wijze met maximale service zoals u die al 20 jaar van ons gewend bent. Ook in deze onzekere tijden zijn wij er voor u, bereikbaar en vertrouwd.

Kijk ook op de site van ERA Ritter Makelaardij

 

Corona:

Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM, hier moeten wij ons strikt aan houden, zie hieronder:
Gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM en alle andere belangen, kunnen bezichtigingen plaatsvinden. Echter, onder stringente voorwaarden.

Om verdere verspreiding tegen te gaan, adviseert de NVM haar leden om bij ‘fysieke contacten’ zoals bezichtigingen, ondertekening van koopaktes, taxaties, inspecties en transporten de nu geldende gezondheidsrichtlijnen goed te volgen, zoals geen handen schudden, vaak handen wassen, hoesten en niesen in de elleboog en anderhalve meter afstand houden van elkaar waar mogelijk.

Verder geldt het advies om wat digitaal of telefonisch kan, ook op die wijze te doen, om daarmee het aantal fysieke contacten te beperken. Bij het plannen van fysieke contacten wordt nadrukkelijk geadviseerd om vooraf bij kopers en verkopers en alle andere betrokkenen actief te informeren naar hun gezondheidstoestand en hen te verzoeken de hygiëne adviezen van RIVM na te leven. Daarnaast wordt geadviseerd om bij fysieke bijeenkomsten het aantal personen zoveel mogelijk te beperken. Groepsbezichtigingen en Open Huizen raden we af.

Kantoren hoeven nu niet te sluiten, maar conform het advies van het Rijk, adviseren wij dat medewerkers zoveel mogelijk thuis werken.

Dit advies geldt in eerste instantie tot 6 april, of totdat de situatie vraagt om wijziging. Let wel, het kan zijn dat er regionaal afwijkende richtlijnen worden opgesteld door lokale of provinciale overheden. Het Algemeen Bestuur beseft dat dit een ingrijpend advies is, maar noodzakelijk gezien de snelle verspreiding van het Covid 19 virus.

Afbeelding
Afbeelding
Start werkzaamheden met gedeeltelijke afsluiting Oostkanaaldijk Loenen Nigtevecht Nieuws
Restaurant de Meander, Zorggroep de Vechtstreek
Alzheimercafé Breukelen-Loenen over praktische adviezen over ergotherapie, voor mensen met dementie. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
Afbeelding
Wijdemeren mogelijk opgedeeld in stukjes Nieuws
Afbeelding
Musical Ruth in De Ark Vrije tijd
Afbeelding
Drie jeugdspelers van FC Breukelen uitgenodigd voor RTO stage bij FC Utrecht Sport
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws