Afbeelding

Martien Reijmerink 50 jaar in dienst bij Bouwbedrijf Van Schaik

Ondernemend

BREUKELEN > Op 1 september jl was het een bijzondere dag voor Martien Reijmerink uit Breukelen; de dag van zijn pensioen brak aan, na een dienstverband van maar liefst 50 jaar bij bouwbedrijf Van Schaik in Breukelen. Dat is uniek!

Op 1 september 1970 kwam Martien als 17-jarige in dienst bij het bedrijf als leerling-timmerman. De eerste jaren stond hij in de machinale werkplaats en later kreeg hij de leiding over de werkzaamheden die werden uitgevoerd voor de plaatselijke woningbouwvereniging en voor vele particuliere klanten.

Toen het bedrijf in 2000 verhuisde van de Herenstraat naar de nieuwbouw op de Poeldijk kreeg Martien de functie van materieelbeheerder. Hij werd aanspreekpunt voor de timmermannen en was verantwoordelijk voor het materieel en de bedrijfsbussen, waar hij voor zorgde alsof het van hemzelf was. Kapotte boormachines werden bijvoorbeeld altijd eerst even goed bekeken of ze niet gerepareerd konden worden i.p.v. gelijk nieuwe aan te schaffen. ’s Ochtends stond hij om 6 uur als eerste aan de poort om te openen, bedrijfsbussen klaar te zetten en de timmerlieden te ondersteunen bij het opstarten van de werkdag. En bij borrels, barbecues of andere bijeenkomsten regelde hij alles ook tot in de puntjes.

In die 50 jaar heeft Martien het bedrijf zien groeien van 10 personeelsleden naar zo’n 40 werknemers en heel wat veranderingen en modernisering meegemaakt in de techniek: bijvoorbeeld de mobiele telefoon, de pc en materiaal/materieelscanners. Hij heeft gewerkt voor in totaal 3 generaties Van Schaik, die elk zo hun eigen werkwijze hadden. Martien wist altijd soepel met deze zaken mee te bewegen en een plezierige samenwerking te onderhouden.

Directeur Kees van Schaik: “Martien heeft altijd goede ideeën, voor zowel de klant, als ook voor ons bedrijf en staat altijd voor iedereen klaar; niet alleen onder kantoortijden, maar ook ver daarbuiten. Zijn dienend vermogen en loyaliteit zijn enorm. We zullen hem gaan missen!

Afbeelding
Afbeelding
Zandpad blijft voorlopig Zandpad, plannen in ijskast Nieuws
Afbeelding
Betaald parkeren Scheendijk nu 24 uur per dag met handhaving Gemeente
Afbeelding
Herstel boomgaard park Vechtenstein Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Trots op DigiD-certificaat, Zelf aan de slag met DigiD, het kan in de Bibliotheek Nieuws
Afbeelding
Start werkzaamheden met gedeeltelijke afsluiting Oostkanaaldijk Loenen Nigtevecht Nieuws
Restaurant de Meander, Zorggroep de Vechtstreek
Alzheimercafé Breukelen-Loenen over praktische adviezen over ergotherapie, voor mensen met dementie. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws