Afbeelding

Dinerbox van DeZusters krijgt nieuwe bestelopties, Restaurant bezorgt nu ook culinaire burgers in Maarssen

Ondernemend

Restaurant bezorgt nu ook culinaire burgers in Maarssen

MAARSSEN > Een nieuw jaar: tijd voor nieuwe energie! DeZusters, het restaurant van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen, vernieuwt de populaire Dinerbox vanaf februari. Voor een uitgebreide maaltijd is er Thuis bij DeZusters, een royaal driegangendiner met een tweewekelijks wisselend menu, waarmee gasten thuis een echte restaurantervaring kunnen creëren. Op Valentijnsdag wordt het menu uitgebreid met twee extra gerechten. Voor een snelle, culinaire hap zijn er Burgers van DeZusters: de favoriet in eigen keuken, gemaakt van kip of oesterzwammen. Bezorgen en afhalen is mogelijk van donderdag t/m zondag.

Thuis bij DeZusters: een royaal menu met instructievideo’s van chef Niels van Zijl

De Dinerbox wordt vanaf februari vervangen door Thuis bij DeZusters, een tweewekelijks wisselend driegangendiner voor thuis. Gasten zetten het menu met een handomdraai op tafel, dankzij de instructievideo van chef Niels van Zijl en sommelier Josephien Blom. Het menu (€ 32,50) bestaat uit een voorgerecht op basis van groente, een hoofdgerecht met vlees of groente en een dessert. Daarbij mag het brood van bakkerij As met aangezuurde room en de geitenboterkoek voor bij de koffie natuurlijk niet ontbreken. Niels: “Het menu is geïnspireerd op gerechten die je gewoonlijk in ons restaurant kan vinden. In vergelijking met de Dinerbox zit er meer diepgang in de smaken en zijn de gerechten bedoeld voor één persoon, in plaats van om te delen. Perfect voor een speciale gelegenheid of gewoon om thuis een restaurantervaring te creëren!”

Burgers van DeZusters: de chef’s favourite nu ook voor gasten

Het restaurant levert vanaf februari ook comfort food van hoog niveau. De burger die het afgelopen jaar ontstond als snack voor het keukenteam, was namelijk zó lekker dat unaniem besloten werd om deze ook aan gasten aan te bieden. Niels: “De burgers zijn bedoeld als makkelijke, ‘snelle’ afhaalhap voor bewoners van Maarssen. De burgers zijn comfortabel, maar wel met alles waar DeZusters voor staat: met zorg bereid, met lokale, duurzame ingrediënten.” De burger bestaat uit een briochebol van Bakkerij Broei uit Utrecht, met daarop een korean style kipburger of oesterzwamburger met een zoete rode saus, coleslaw, huisgemaakte kimchi en augurk. De burger kan los worden besteld voor € 12,50 of in een menu van €15,- met BBQ-mais en een witlofsalade.

Afhalen en bezorgen van donderdag t/m zondag Gasten kunnen bestellen via www.dezusters.nl. Daarnaast is het mogelijk om bijpassende wijnen, sappen en bieren te bestellen. Thuis bij DeZusters wordt van donderdag t/m zondag in het reguliere bezorgingsgebied thuisbezorgd in de regio Maarssen, Breukelen en Utrecht. Burgers van DeZusters worden van vrijdag t/m zondag bezorgd of afgehaald bij het restaurant. Omdat de burgers warm bezorgd worden, is het bezorgingsgebied van de burgers beperkt tot Maarssen.

Valentijnsactie

Op Valentijnsdag wordt het menu van Thuis bij DeZusters uitgebreid met een kruidenboeket van DeZusters en een extra dessert.

Afbeelding
Betaald parkeren Scheendijk nu 24 uur per dag met handhaving Gemeente
Afbeelding
Herstel boomgaard park Vechtenstein Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Trots op DigiD-certificaat, Zelf aan de slag met DigiD, het kan in de Bibliotheek Nieuws
Afbeelding
Start werkzaamheden met gedeeltelijke afsluiting Oostkanaaldijk Loenen Nigtevecht Nieuws
Restaurant de Meander, Zorggroep de Vechtstreek
Alzheimercafé Breukelen-Loenen over praktische adviezen over ergotherapie, voor mensen met dementie. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws