Afbeelding

Specsavers Maarssen zet klanten en dierbaren in het zonnetje Win een zonnebril voor jezelf of een ander

Ondernemend

STICHTSE VECHT > Met de lentezon die steeds vaker zijn gezicht laat zien wil oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar klanten eens goed in het zonnetje zetten.  Zo maken klanten en hun dierbaren kans om een zonnebril te winnen. Begin juni zal de Specsavers Maarssen de twee winnaars bekend maken

Zet een dierbare in het zonnetje

Nu de zomer langzaamaan begint te naderen en de zon steeds meer gaat schijnen, is het voor velen weer tijd om de zonnebril vaker op te zetten. Een mooi moment voor Specsavers Maarssen om klanten in het zonnetje te zetten met een gratis zonnebril t.w.v. €300.


“Het afgelopen jaar kende veel uitdagingen, voor ons een reden om onze klanten te bedanken met een leuke winactie. Maar nog leuker is het dat klanten een dierbare in het zonnetje kunnen zetten door hem of haar op te geven voor de winactie. Denk bijvoorbeeld aan iemand die jou het afgelopen jaar veel heeft geholpen, veel voor een ander klaar stond, of iemand die een gewoon cadeautje verdient,” zegt Huib Terheggen, eigenaar Specsavers Maarssen.


Iedereen die een bril of hoortoestel aankoopt in de maand mei maakt kans om een gratis zonnebril te winnen. En deze klanten kunnen vervolgens in een speciale box in de winkel ook nog iemand opgeven van wie zij vinden dat diegene een nieuwe zonnebril verdient. In juni zal Specsavers Maarssen beide winnaars persoonlijk op de hoogte stellen van het nieuws.

Over Specsavers

Specsavers is een snel groeiende retailketen die 141 oog- en hoorzorgwinkels in Nederland exploiteert. De winkels worden gerund op joint-venture basis onder leiding van lokale winkelpartners. Het van oorsprong Britse familiebedrijf is sinds 1997 in Nederland actief en heeft als missie om kwalitatief hoogwaardige én betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen toegankelijk te maken. Specsavers Nederland boekte in 2018/2019 een omzet van € 150 miljoen.


Specsavers wil de komende jaren een steeds prominentere rol spelen in de markt van eerstelijns oog-en hoorzorg en haar positie verder versterken. Alle opticiens die werkzaam zijn bij Specsavers hebben een externe optiekopleiding afgerond. Tevens zijn al onze audiciens StAr (Stichting Audicienregister) geregistreerd, waarmee kwaliteit van dienstverlening en bedrijfsinrichting is gewaarborgd.


Een niet aflatende focus op innovatie maakt dat Specsavers staat voor kwalitatief hoogwaardige producten en service op het snijvlak van medische zorg, mode en technologie. Via Stichting Specsavers Steunt toont de organisatie haar betrokkenheid bij de samenleving, voornamelijk door het ondersteunen van lokale goede doelen.

Afbeelding
Herstel boomgaard park Vechtenstein Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Trots op DigiD-certificaat, Zelf aan de slag met DigiD, het kan in de Bibliotheek Nieuws
Afbeelding
Start werkzaamheden met gedeeltelijke afsluiting Oostkanaaldijk Loenen Nigtevecht Nieuws
Restaurant de Meander, Zorggroep de Vechtstreek
Alzheimercafé Breukelen-Loenen over praktische adviezen over ergotherapie, voor mensen met dementie. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
NK Tegelwippen: tegeltaxi haalt tegels en zand gratis op in Stichtse Vecht Gemeente
Noordse woelmuis
Nieuw leefgebied voor noordse woelmuis in Tienhoven Nieuws
GD2 HV Nijenrodes kampioen!
Kampioenen bij handballers HV Nijenrodes Sport
Afbeelding
Bijeenkomst Meet je Waterkwaliteit in Maarssenbroek Gemeente
Afbeelding
Onzekerheid over afsluiting Oostkanaaldijk, gesprekken Rijkswaterstaat, waternet en gemeente lopen nog Nieuws
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
Afbeelding
Wijdemeren mogelijk opgedeeld in stukjes Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws